perjantai 3. lokakuuta 2014

Something blue

Näitä haaste lakkauksia on vaikeaa aloittaa järkevästi :D
Joka tapauksessa tämän viikon toinen aihe on something blue ja saatoin ehkä hieman huijata tässä. En nimittäin yhtään pidä sinisestä väristä kynsillä. Enkä oikeastaan muuallakaan, ei vaatteissa (minulla ei ole yhtään sinistä vaateetta, paitsi fatkut ja yksi mekko, jota en ole kertaakaan päälläni käyttänyt, sain sen lahjaksi), eikä sisustukessa. Minulla on muutama sininen lakka ja niistäkin osa pitäisi myydä kun en niitä ikinä käytä. Käytän sinisiä lähinnä koristeluun. 


Olisihan sitä voinut lakata kynnet kokonaan sinisiksi, mutta se nyt jäi. Sitä paitsi minulle tulee aiheesta mieleen morsiammen lista : Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua, jotain sinistä. Ja tällöinhän ainakin minusta sinisen kuuluu olla vain hyvin pieni osa kokonaisuutta tai se ei näy ollenkaan. Niimpä minun kynsilläni on vain hieman sinistä. Ja tuohon listaan sopien pink love on uusi ja ensimmäist kertaa kynsillä ja blue escape taas vanha :P 


Lakkoina
seppälä pink love
avon blue escape


6 kommenttia:

 1. Kyllähän näistä Se jotain sinistä löytyy! Sininen ei kyllä tosiaan ole väri joka löytyy jokapäivä kynsilt.. Tai mistään muualtakaan kuten vaatteista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sininen on aika hankala väri :P

   Poista
 2. yhtä kauniit kuin sinun silmäsi nyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ei, kyllä mun silmät on kirkkaamman punaset...

   Poista