keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kynsilakkakoruja /Luukku10


Kävin tuossa syyslomalla eräällä kurssilla, jossa teimme kynsilakkakoruja. Itsessään kurssi oli aika säälittävä. Kurssin vetäjä ei osannut nimetä kuin glitter- ja normilakat. Mitään matta, shimmet, holo jne. nimityksiä hän ei tiennyt. Oli hieman ihmeissään kun kaikki lakat eivät soveltuneetkaan vesimarmorointiin (jota hän nimitti dippaukseksi...) ja käytti strassikynää glittereiden poimimiseen kynsilakan seasta...ja kehtasi vielä haukkua kynän kun se ei toiminut. 


Mutta koruja oli kiva tehdä ja onnistuin tekemään muutaman upean vesimarmoroinnin. Tästä innostuneena tilasin ebaystä kapusineja ja korupohjia. Kotona sitten tein koruja lisää ihan innoissani. Tässä siis tekemiäni koruja. Osassa ei ole vielä taustaa tai riipuspidikettä. 


Tässä on korvakorut (joita en muuten voi itse pitää kun lävistyksiä on korvissa liian lähekkäin), pari keskeneräistä korua ja kaverille lahjaksi menevä avaimenperä, jonka voi vaihtaa myös kaulakoruksi.Tässä yksi suoksikkini.Mitäs pidätte?

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi on kauniita :3 joukkossa on varsinaisia helmiä, oma suosikkini on varmaankin tuo alimman kollaasin ylin oikea, mutta vaikea valita. Millä hakusanalla näitä tarvikkeita löytyy ebaysta? Olin pari tilannut muualta marraskuun alussa, mutta ei ole vieläkään kuulunut... Harmi, koska oli suunnitellut joululahjoiksi :/

  VastaaPoista
 2. Tuo alimman ylin oikea on kyllä minustakin onnistunut todella hyvin! Värit ovat luonnossa vielä näyttävämmät.

  clear class cabochon - löytyy noita lasi kapusiineja ja cabochon frames - korupohjia ja riipuksia.
  oval/round/square - eri muotoja molempiin ylempiin hakuihin.
  glue on bails/glue on pendant bails - riipuspidikkeitä

  Minullakaan kaikki tilatut eivät vielä ole tulleet perille, vaikka yli kuukausi sitten tilasin. Mutta onneksi näiden valmistuksessa ei ole aikarajaa :P

  VastaaPoista