tiistai 9. joulukuuta 2014

My profession /Luukku9


Vähän tulee myöhässä tämän päivän luukku, mutta autoin miehen ystävää tekemään joululahjaksi laukkuja, nii kaikki aika meni siihen :)

Haasteessa aletaan kohta olla voitonpuolella. Vuorossa olisi oma ammatti. Minähän siis olen koulunkäynnin ohjaaja. Töistä olen toisinaan täällä jotain ympäripyöreää kertonut, mutta koska työni sisältö on salassapidettävää, ei töistä oikein voi kertoa, vaikka haluaisikin. Tällä hetkellä olen töissä alakoulussa alkuopetuksessa. Luokka on ihana, vaikkakin todella haastava.
Lakkoina oriflamen silver ja dependin valkea.


Kynsille päätin tehdä jotain koulun perusjuttuja, joita tulee tehtyä itsekkin joka päivä. Etusormeen matikkaa, onneksi ovat laskut alakoulussa vielä niin helppoja, että itsekkin huonolla matikkapäällä osaa :D Keskariin ja nimettömään sydämmiä ja aurinko, sillä kuvis on ehdoton lempiaiheeni. Käsityö tulee hyvänä kakkosena. Pikkurilliin kirjaimia, sillä niitähän nuilla alimmilla luokilla harjoitellaan eniten. Välistä kyllä tuntuu, että kuinka se nyt voi olla niin vaikeaa saada kirjaimet näyttämään oikeilta, kärsivällisyyttä tarvitaan välistä paljon :P

2 kommenttia: