lauantai 10. tammikuuta 2015

Uusi lakkauspiste

Sain vihdoin kauan suunnittelemani lakkauspöydän uudistuksen tehtyä.  Entisen pöydän möin fb-kirppiksellä ja uuden kävin ostamassa ikeasta. Uusi pöytä on paljon pienempi, mutta oikein sopiva meidän pieneen asuntoon. Pöydän lisäksi ostin laatikoston. Olen kohtalaisen tyytyväinen itseeni, sillä sain sekä laatikoston, että pöydän kasattua ihan itse!


Ennen kuvassa vanha pöytä on tyhjänä, sillä otin tavarat pois fb:hen kuvaamista varten. Normaalisti kuitenkin suurinosa lakoista oli keskellä syvennyksessä. Uudessa versiossa kaikki lakat ovat laatikostossa. Toisin sanoen pitäisi olla helpompi pitää järjetyksessä, kun eivät pääse nyt leviämään pöydälle. Kokoa tuosta ei kovin hyvin hahmota, mutta uusi pöytä loppuu suurinpiirtin tuon entisen pöydän keskiosaan vetolaatikoiden puolelle. Syvyyskin pieneni 10 cm.


Kuvassa vasemmalla ylhäällä laatikoston kaksi ylintä laatikkoa, joissa on siis kynsilakat. Hieman äryttävästi nuo lakat valuvat sisälle kun laatikon avaa/sulkee, mutta ehkä sen kanssa voi elää :D Alemmassa kuvassa on isompi laatikko, jossa on liian korkeat lakkapullot ja muutama sekalainen lakka. Lisäksi sieltä löytyy kynsilakanpoistoaineet, kiekot (jotka muuten pitää vaihtaa tikkuihin, kun kiekot ahdistavat...), leimausvälineet ja muut kynsitarvikkeet (viilat jne.).

Oikealla ylhäällä pöydän vetolaatikko jossa alus/päällyslakat ym. tarrat, decalit, leimauslaatat, strassit ja muut koristeluvälineet. Tarrat, laatat ja decalit laitoin kansioon jonka ostin eilen kuvaamisen jälkeen, Kuvassa vain muovitaskut.. Alemmassa kuvassa pöydän/kaapiston päällinen. Nurkassa siis korutelineet, kynttiläsomiste ja muuta vaihtuvaa tavaraa.

Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, ihmeesti mahtuu kävelemäänkin makuuhuoneessa :D

8 kommenttia:

 1. Kiva uusi pöytä ja olen ymmärtäny et moni laittanu lakkojen alle sitä liukuestemattoa jota myydään,voithan kokeilla pitäskö se pullot paikoillaan laatikoissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Itekki mietin tuota liukuestemattoa. Pitäs vaa jostai löytää sitä, harvemmin vaa tulee käytyä sellasessa kaupassa mistä sitä löytys :D

   Poista
 2. Hieno lakkauspiste :) Mä en omista lakkauspistettä, mulla on vaan helmeri kynsikamoja varten. Helmerin niihin laatikoihin, joissa mulla on lakkoja olen hankkinut sellaiset muoviset lokerikot. Ne auttaa siihen ettei lakat seilaa niin paljon kun laatikoita availee. Kannattaa harkita, jos satut löytämään sopivat lokeritkot laatikkoihisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   En minäkään lakkauspisteelläni kovin usein lakkaa kynsiä, sohva on parempi :D Mutta vesimarmoroinnit ja kuvaaminen on ainakin sellaisia, mitkä tarvitsevat vähän paremman tilan ja valaistuksen. Nuissa laatikoissa on aika vähän ylimäärästä tilaa, nytki pullojen korkit hipoo laatikon ylosaa, joten laatkot ei välttämättä mahtus, mutta kuten Eekku mainitsikin tuossa, niin olen harkinnut sellaista liukuestemattoa. Se voisi toimia.

   Poista
 3. Kivan näköinen pöytä ja kaikki ihanasti olet laittanut:) t. Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vain kui kauan toi pysyy noi ihanasti. Kerran lakkaan kynnet nii näyttää siltä ku pommi ois räjähtäny :D

   Poista
 4. Mulla on sitä liukuestemattoa (Ikeasta, tarkoituettu keittiön laatikoihin) kynsilakkojen alla ja se pitää kyllä lakat aloillaan :). Kiva lakkauspiste sulla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä seuraavalla ikea reissulla hakea sitä :D Kiitos :)

   Poista