maanantai 9. helmikuuta 2015

Will you be my valentine?

Koska syksyllä alkanut ablecaw14 oli niin kiva, niin täytyyhän sitä osallistua tähän kevään ablecs15:kin. Saa nähdä miten tässä onnistun ja alkaako lopussa haasteet tökkimään, niin kuin edellisessä. Loppuun asti kuitenkin on tarkoitus päästä :)

Tässä kaikki haasteen aiheet.:


Ensimmäisenä siis Will you be my valentine? Viime vuonna tein ystävänpäiväkynnet negative space tyylillä niin, että sydän jäi ilman värilakkaa. Halusin tehdä nämä kynnet samalla teemalla ja tykkäsin lopputuloksesta :) 

Lakkoina käytin pikkurillissä ja etusormessa ginan Black multiglitteriä ja sydämissä dependin valkoinen alla ja päällä yves rocherin Rogue groseille, jota on myös muissa kynsissä. Tuo ihanan punainen lakka on vähemmän ihana peittävyydessään. Kynsillä kerroksia on kolme ja silti kärjet kuultavat läpi...Lakka levittyy ja kuivuu kyllä hyvin, mutta en suosittelisi tätä punaista jellylakkaa, koska peittävyys on huono. Toki tämä voisi toimia hyvin kun alla olisi valkea lakka.


Pidin lopputuloksesta kuitenkin, vaikka kärjet läpi kuultavatkin. Punainen ja musta sopivat hyvin yhteen ja tuo Black multiglitter on kerrassaan upea lakka. Sydämetkin onnituivat hyvin, vaikka rajasinkin alueet vapaalla kädellä. Tällä lakkauksella onkin hyvä aloittaa ablecs15! 


2 kommenttia: