maanantai 2. helmikuuta 2015

Yksivärisiä lakkauksia

Minulla on ollut yksiväristen/yksinkertaisten lakkausten kausi nyt meneillään. Yksiväriset lakkaukset ova kuitenkin aika tylsiä esitellä yksinään, niin tässä pari ihanaa lakkaa. Ensimmäinen on models ownin vintage pink. Lakka haisee ärsyttävälle, mutta muuten toimii hyvin. Se levittyy hyvin ja kaksi kerrosta riittää mainiosti. Väri on kerrassaan ihana. 


Toinen lakka on dermosilin joulun aikaan myynnissä olleen Sweets-setin Classy. Lakat tulivat söpössä rasiassa, mutta kun rasian avasi, se levisi, eikä ollut ollenkaan käyttökelpoinen säilytykseen. Harmi, mutta onneksi en lakkoja säilö niiden omissa pakkauksissa. Lakka oli aika huono kuvattava, eikä kuva anna oikeutta lakalle. Oikeasti lakka on siis enemmän ruusukullan värinen. Lakassa on paljon shimmeriä ja tämä olikin sellainen tuijottelulakka :) Samalla Classy on kuitenkin klassisen kaunis, ei niin huomiota herättävä. Sopii hyvin esim. töihin, jossa kynnet eivät saa olla liian näyttävät.



Mutta siis joo, lakka oli ihana ja toimiva muuten, mutta katsokaa nyt tuota hemmetin sivellintä! (muut setin siveltimet olivat suoria) Se on vino ja mutkalla ja vaikka mitä. Tällä oli yhtä tuskaa lakata, kun sivellin oli vino jokasuuntaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti