tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tämän vuoden ostoksia

Minulla on ollut ns. ostolakko tammikuun 1. päivästä alkaen. Olen siitä maininnutkin täällä aiemmin ja nyt ajattelin tehdä listan mitä on tullut ostettua tämän vuoden aikana, sillä vaikka en ole saanut ostaa kosmetiikkaa, lakkoja, vaatteita tms. niin muutamia poikkeuksia olen lakkoni aikana tehnyt. Lupasin lakon alussa itselleni, että loppuneiden tilalle saa ostaa uusia ja jos jokin pitkään harkinnan alla ollut tuote tulee vastaan alennuksessa tai pitkän etsinnän jälkeen, niin niiden ostamiseen on lupa.

Ensimmäisenä ostin Kicksistä vuoden vaihteen jälkeen hajuveden. Minulla ei ole aiemmin ollut tällaista "parempaa" hajuvettä, vaan sellaisia halpoja markettituoksuja. Tätä Dolce Gabbanan Light Blue:ta mietin jo joulukuussa, mutta ostin tämän vasta kun Kicksiltä tuli 20% alennuskuponki. Hinta oli alennuksessakin kamala (ei kuitenkaan niin kamala kuin normi hinta :D), mutta kyllä vain kannatti ostaa tämä ihanuus <3 


Seuraavaksi ostin lomalla ollessani Aleksi13:tsa alennuksesta laukun. Tällaisesta olen haaveillut jo pitkään! Laukku on aitoa nahkaa ja täydellinen kun tarvitsee pienen laukun, mutta kuitenkin sen kokoisen, että sinne mahtuu lompakko, kännykkä ja mahdolliset meikit ym. tyttöjen jutut. Lisäksi vaalean värinsä ansiosta tämä sopii oikeastaan kaikkiin asukokonaisuuksiin. Vanhat laukut olivat aina joko liian pieniä, tai sitten väärän värisiä muihin vaatteisiin nähden. Tähän laukkuun saa myös olkahihnan, mikä on erittäin kätevä, jos tarvitsee kävellä laukun kanssa pidempään.


Lisäksi ostin Aleksilta aivan ihanan lompakon (myös alennuksessa). Periaatteessa nykyinen lompakko toimii hyvin, eikä se edes ole kuin hieman kulunut, mutta kyllä se pitää jossain vaiheessa vaihtaa :P


Seuraavaksi kävin Kicksin kanta-asiakaspäivillä ostamaassa loppuvien meikkien tilalle uusia. Kaikki nyt eivät ihan tällä hetkellä lopu, mutta kuukauden sisällä kuitenki. Kassalla ollessa näiden hinta vähän hirvitti, mutta laatu maksaa, vai miten se menee :D

Isadoran Eyebrow Lifter kulmakynän ostin, kun jossain blogissa siitä oli positiivista juttua. Saa nähdä osaanko itse tuollaista käyttää. Nyt käytän nimittäin jauhemaista tuotetta. Make up storen luomivärin ostin häivyttämiseen ja muun silmämeikin pohjalle. Minulla on make up storen poskipuna ja koska olen pitänyt siitä kovasti, uskalsin myös tämän luomivärin ostaa. Lumenelta ostin silmänympärysvoiteen, silmämeikinpohjustusvoiteen ja valokynän.


Jouduin ostamaan uuden talvitakin, kun vanha vihreä takki muuttui jostain ihmeen syystä violetti/vihreä läikikkääksi pyykissä! Ja tiedoksi, pesin takin yksinään koneessa, oikealla pesuohjelmalla ja taskut tyhjänä. Vika ei siis ollut minun pesutaidoissa :D Takin palautin liikkeeseen ja sain takin hinnan suuruisen lahjakortin. Kaupassa kun ei uutta sopivaa takkia ollut tilalle. Vaan mieluinen löytyi Luhta outletista. Lahjakortti on siis vielä käyttämättä.


Toinen takki on nahatakki, jollaista olen jo jonkin aikaa suunnitellut ja kun Nahka Albertissa oli kaikki -50%, niin pakkohan tilaisuuteen oli tarttua! Lisäksi ihana äiti antoi tähän maksu apua :)



Tässä ovat siis kaikki ostokseni tältä vuodelta. Aiemmin tilaamani dermosilin jutut olen jo blogissa esitellyt. Aika hyvin olen ainakin omasta mielestä lakossa pysynyt. :) Vaatteita en ole ostanut kuin nuo kaksi takkia. Lakkoja en ole ostanut ainuttakaan, vaikka houkutus on ollut älyttömän suuri! Miksi ihmeessä nyt on tullut niin ihania kokoelmia? Minun lakkonihan jatkuu vielä pari kuukautta, niin saa nähdä miten tämä etenee. Tarkoitus olisi, etten kamalasti enää mitään ylimääräistä ostaisi. Onneksi ei ole mitään hankinnan alla olevaa tällä hetkellä :D

3 kommenttia:

  1. Wau! Toi nahkatakki on tosi kiva, vaikka mä en yleensä tykkää nahkatakeista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo oli kyllä aika löytö! Väri on upee. Mää en kans perusnahkatakeista tykkää yleensä ja tuo aito nahka saa toisinaan karvat pystyyn, kun olen vastaan mm. turkiksia. Mutta sitten päätin, että laatu on vaan niin paljon parempi kuin keinonahkassa, että mieluummin aito. Onhan tämä hyvin pidettynä lähes ikuinen!

      Poista