tiistai 5. toukokuuta 2015

Dreaming

Minun unelmointi kynsistä tuli, no aika jännät. En nyt ihan varma ole miten nämä aiheeseen liittyvät :D Pilvilonnojen rakentelua ja haaveilua romantiikasta?

Kynsillä siis uusi avonin lakka, jonka sain äidiltä. Sain muutaman muunkin lakan, mutta niistä myöhemmin, kunhan ehdin kuvata ne. Tämä lakka on nimeltään Romance. Kuvattavana aika hankala, mutta tähän kuvaan sain sävyn aika hyvin. Lakka kuivuu nopeasti, mutta raidoittuu ja ainakin nyt lakatessa kupli herkästi.


Päälle leimasin bundlemonsterin laatasta BM312 pilviä. Leimaus onnistui minusta hyvin, mutta jotta liian hyvin ei olisi mennyt, niin inm out the door halusi väkisin sutata leimoja...Koska kynteli ovat sen verran pitkät, että leima ei peitä kokonaan, tein konadin tummansinisellä leimauslakalla (nimeä en muista, eikä se enää pullossa näy, tällä leimasin myös pilvet) puolikuut ja innostuin tekemään vielä kärkiin siniset osat.

4 kommenttia:

  1. Ovela tapa peittää leimattomat kohdat. Ei yhtään hassummat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi kätevä tapa käyttää kokokynnenleimoja, vaikka leima olisi liian pieni :) Lisäksi minusta puolikuut vielä entuudestaan pidentävät kynnen pituutta!

      Poista