perjantai 8. toukokuuta 2015

Paint with pantone & BPS-tuotearvostelu

Olen aloittanut yhteistyön Born pretty storen kanssa. (siksi mm. tuonne reunaan on ilmestynyt blogin alekoodi ko. kauppaan) Sain muutaman tuotteen näin alkuun arvosteluun. Koska en ehdi tehdä sekä haastekynsiä, että testikynsiä, yritän yhdistää nämä kaksi mahdollisuuksien mukaan ja mikäli se ei onnistu, niin loput testaukset tulevat kesäkuussa. Sitten on sitä aikaakin kun on loma :)

Aloitetaan ensin avaamalla vähän, miten nämä kynnet liittyvät tuohon pantoneen. Minullahan ei ollut yhtään lakkaa, joka olisi edes lähellä tämän vuoden väriä. Eikä oikeastaan niihin muihinkaan vuosiin...Valitsin lopulta vuoden 2010 Turquoisen. Tämän siksi, että tuona vuonna tapasin mieheni :) Lisäksi huomasin, että leimauslakkana oli sopivasti Noir emerald, joka passaa nimen kanssa vuoteen 2013.


Kynsillä siis alla (taas) avonin Aqua fantasy, pikkurillissä ja etusormessa päällä kerros uutta avonin Enchanted siren:iä, joka valitettavasti on nätimpi pullossa. Lakka ei peitä yksinään ikinä ja ainakin Aqua fantasyn kanssa jää laimeaksi kynnellä.Alemmassa kuvassa näkyy paremmin noiden kahden lakan ero.  Leimauslakkana niin ikään avonin lakka, Noir emerald.


Sitten siihen tuotearvosteluun. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi vihreä leimasin ja laatta nro.BP-56.

Leimasin toimi hyvin, vaikkakin oletin sen olevan leveämpi ja pehmeämpi. Itselläni on niin kaarevat ja pehmeät kynnet, että leimasin oli hieman liian kova kynsieni leimaamiseen. Leimasimella ei siis voinut kynsiä satuttamatta ja taittamatta painaa leimaa kerralla koko kynnelle, kuten löllöleimasimilla, enkä oikein osannut leimasinta pyöräyttää kynnellä, joten reunoista leimat tahtoivat jäädä. 

Laatassa on nättejä kukkakuvioita ja kiekuroita (ensimmäinen tällainen laatta, jossa tuollainen laaja iso kuvio!). Laatasta minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Leima nousi tosi hyvin ja kuvio näytti nätiltä. Kynnellä olevat leiman sutut johtuvat leimaajan taitojen vähäisyydestä, ei laatasta :PTästä pääset tutkimaan Born pretty storen kynsitarvikkeiden suurta valikoimaa. Käyttämällä koodia HPSQ10 saat 10% alennusta tilauksestasi ja mikäli koodia käytetään 10 kertaa, blogiin järjestetään arvonta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti