sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Uudet avonin lakat

Kuten aiemmin mainitsin, sain äidiltä avonin lakkoja.  En olisi näitä tarvinnut, enkä ole erikseen näitä pyytänyt, joten äiti on ihanuuttaan näitä minulle ostanut :)


Sain siis yhteensä 10 lakkaa. Kahta olen ehtinyt kokeilla ja ihan kivojahan ne olivat,vaikkakaan eivät ihan täydellisiä. Romancesta löydät enemmän täältä ja Enchanted sirenistä täältä.


Pidän erityisesti Limoncellosta (nimikin on niin kiva!) ja Lavender skysta. Pieni epäilys on, että Sheer love, Creme brulee ja Ballerina eivät ole kovin peittäviä, mutta mitä noin vaaleita sävyiltä voi odottaakkaan. Turquoise pop on äkkiseltään samanlainen kuin jo omistamanin Aqua fantasy, mutta vierekkäin näissä on selvä ero. Turquoise pop on paljon vihreämpi. Mambo melon on myös mielenkiintoinen, saa nähdä miten tuo shimmer näkyy kynnellä. Pullossa lakka ainakin näytää kivalta. 

Osassa noista pulloista oli typerästi merkitty vain lakan numero/kirjainyhdistelmä, joita sitten piti googletella, että oikean nimen löysi. On niin paljon helpompi, kun lakan nimi lukee pullossa itsessään. Nimi olisi lukenut rasiassa, jossa pullo tulee, mutta kuka muka säilyttää lakkojaan pahvirasioissa? En ole näitä vielä lakannut kiekolle tms, joten yritin ottaa pulloista kuvat niin, että värit olisivat mahdollisimman luonnolliset, jotta jotain osviittaa saisi millaisia lakat ovat:

ylhäältä alas, vasemmalta oikealle:
 Mambo melon, Enchanted siren, Turquoise pop,
Lavender sky, Romance, Limoncello,
Dazzle pink, Ballerina,
Sheer love, Creme brulee

Tähän loppuun onkin hyvä toivottaa hyvää äitienpäivää kaikille ihanille äideille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti