perjantai 5. kesäkuuta 2015

Geometric

No niin! Nyt sitten on aikaa tälle viimeiselle ablecs15 haasteen aiheelle. Nämä eivät ehkä kaikista onnituneimmat olleet, mutta ihan kivat kuitenkin.Väreistä pidin kovasti. Alla siis avonin Sheer love joka peitti kahdella kerroksella. Värinä tämä on aivan ihana vaaleanpunainen ja lakkana todella hyvin käyttäytyvä. :)

Koristeeksi leimasin tuollaisen ruutukuvion, joka näytti paremmalta laatassa. Kynsillä se jotenkin menetti muotonsa. Tämä johtui varmaan siitä, että kynteni ovat niin kapeat, ettei koko kuvio mahtunut kynnelle. Leimauksissa lakkana isadoran Ocean drive.


Sitten hieman tietoa seuraavan parin viikon tapahtumista. Olemme miehen kanssa lähdössä ensiviikoksi lomalle, joten en ehdi blogia päivittää.  Lisäksi ajattelin pitää pienimuotoisen blogiloman tässä myös. Ajatuksena on siis jatkaa aktiivista blogin päivittämistä Juhannuksen jälkeen. Aion kyllä tehdä muutaman postauksen valmiiksi ja ajastaa ne, jotta ihan täyttä hiljaisuutta ei tule olemaan :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Yritetään ainakin, saa nähdä kuinka käy kun ekaa kertaa ollaan molemmat ulkomaille lähdössä :D

   Poista
 2. Tiedän miten ärsyttävää tuo leimojen idean menettäminen on :s oot ihanan hemppis väriyhdistelmän näihin kynsiin laittanut <3
  Ihanan rentouttavaa lomaa teille! :)

  VastaaPoista
 3. ihanan herkkä väriyhdistelmä :) Hyvää lomaa!

  VastaaPoista