tiistai 9. kesäkuuta 2015

London nails & BPS-tuotearvostelu 3

Eli siis otsikosta saattaa joku päätellä meidän lomakohteen :P Näillä kynsillä ei kuitenkaan Lontoossa seikkailla, vaan nämä tein jo aiemmin. 

Kynsillä alla models ownin Naked shimmer ja koristeina born pretty storelta testiin saamiani water decaleita. Näitä decaleita on mahdolista valita monena erilaisena, mutta kaikissa on jokin kaupunki/nähtävyys-teema. Itse valitsin siis QQ-46:sen. Valitessani nämä decalit, en yhtään ajatellut millainen kuvio on kyseessä, mutta decali on siis tuollainen yksi iso kuvio, josta pitää leikata haluamansa kohta. Hieman ehkä huono homma, kun minä en ainakaan osannut leikata tuosta kovinkaan hyvin kivoja paloja...


Decali kuitenkin toimi hyvin ja sitä oli helppo asetella kynnelle ja siirtää sitä useampaankin kertaan. Ja kuivettuaan se pysyi hyvin paikallaan, eikä tarvinnut pelätä että se liikahtaa tai siirtyy päällyslakkaa laittaessa.

Etusormi ei jotenkin nuihin muihin kynsiin sovi, mikä on harmi, sillä muista kynsistä tykkäsin tosi paljon. Saa nähdä miten tuon lopun decalin keksin käyttää. Olisi ollut tosi hienot kynnet, jos decali olisi ollut sellainen kokokynnen kokoinen!
2 kommenttia:

  1. Lontoo on kyllä kiva kaupanki :) sinne pääsis mielellään uudelleen. Kivat noi siirtokuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lontoo oli kyllä kiva! Ehdottomasti pitää joskus uuestaanki käydä siellä!

      Poista