perjantai 26. kesäkuuta 2015

Liebster award

Sain tämän haasteen Satsulilta, kiitos siitä :) Haasteen tarkoitus on saada lukijamäärältään pienille blogeille lisänäkyvyyttä. Haastetun on vastattava haastajan 11 kysymykseen ja keksittävä itse 11 kysymystä ja haastaa muita, mitä en nyt tee, sillä en omalta lukulistalta löydä blogeja, joilla tämä haaste ei ole jo ollut.


1. Mitä tykkäät tehdä vapaa-aikanasi? Muutakin kuin kynsienlaittoa ;D

Kynsien laiton lisäksi luen paljon kirjoja, pääasiassa fantasia-aiheisia. Lemppari kirjailijani on David Eddings, jonka kirjoihin ehdottomasti kannattaa tutustua, mikäli fantasiasta pitää! Tykkään myös leipoa kaikenlaisia leivonnaisia ja muita sokerisia leipomuksia. Lisäksi piirrän ja askartelen usein.

2. Millaista musiikkia kuuntelet?

Vähän kaikenlaista, usein kuuntelen sitä mitä mies sattuu kuuntelemaan (kuuntelemme musiikkia spotifyn kautta ja paras äänentoisto on miehen koneessa, joten usein mies on se joka musiikin laittaa), mutta omalta suosikkilistalta löytyy mm. Volbeat, Happoradio ja Amaranthe.

3. Mikä on vaikea kynsienkoristelutyyli sinulle?

Käsinkoristelu on hankalaa, kun en jaksa tehdä pieniä yksityiskohtia :D Enkä tule dotting toolin kanssa toimeen :P


4. Mikä on mieleenpainuvin elokuva/ kirja, jonka olet katsonut/ lukenut?

Elokuvia on monia hyviä, enkä osaa päättää yhtä mieleenpainuvinta, mutta kirjoista osaan valita! Ehdoton suosikkikirjani on David ja Leigh Eddingsin kirja Althalus - matka maailman ääriin. Kerrassaan loistava kirja. Olen lukenut sen viidesti ja hyvin voisin lukea taas uudestaan :D


5. Minne haluaisit matkustaa?

Japaniin, Tokioon. Olen halunnut käydä Japanissa teinistä asti, mutta yksin en ole uskaltanut ja kielitaitokin hieman arveluttaa. Onneksi mies on taitava kielissä ja muutenkin fiksu niin sen kanssa uskaltaa tämmöinen uupelokin lähteä :D Seuraava matkakohde taitaa kuitenkin olla hieman lähempänä, esim. Pariisiin tai jonnekin Saksaan olisi mielenkiintoista päästä.


6. Millainen tyyli sinulla on?

Jaa-a, vaikea kysymys. En nimittäin osaa itseäni mihinkään tiettyyn kategoriaan laittaa. En seuraa muotia, enkä halua kuulua mihinkään tiettyyn genreen. Haluan kuitenkin jollain tavalla olla erilainen kuin muut, persoonallinen. Nykyään ei tule pukeuduttua niin erikoisesti kuin teininä ja nuorena, vaan tyyli on muuttunut ns. järkevämmäksi ja vähemmän kummalliseksi :P Tykkään naisellisista ja söpöistä vaatteista, mutta olen myös todella mukavuuden haluinen ja vaatteiden täytyy tuntua päällä mukavilta. Mies on myös yhdessäolomme aikana muuttanut tyyliä enemmän urheilullisemmaksi (vaikkakaan ei tyylini urheilullinen todellakaan ole :D).


7. Omistatko lemmikin? Minkä?

En omista, mutta haluaisin kissan. Mustan ja pitkäkarvaisen Siperian kissan.


Porukoiden Mörkö ja Lilijaana
Voiko kauniimpia kissoja olla? <3
8. Onko/oliko sinulla suunnitelmia kesälomalle?

Ainoa suurempi suunnitelma oli käydä Lontoossa ja se reissu oli oikein onnistunut :) Muuta suunnitelmaa kesälle ei oikein ole. Ollaan miehen kanssa molempien vanhempien luona ja vain ollaan. Kesällä on mukava vain nauttia lämmöstä (mikäli sitä tänä kesänä on tulossa :D) ja valoisasta ajasta.

Tällaista tarjottavaa meillä oli Juhannuksena. Juhlimme nimittäin minun ja mieheni kihlajaisia :)

9. Tilaatko jotain lehteä, boxia tai muuta? Mitä?

En tilaa lehtiä enkä oikeastaan mitään. Joskus olen tilannu Kunto plus -lehteä, joka oli ihan mukava, mutta aika kallis, niin päätin selvitä ilman. Nyt tilasin livboxin, mutta siinäkään en ajatellut juuri hinnan vuoksi tilata paria laatikkoa enempää.

10. Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Olen luonteeltani helposti ahdistuva ja murehtiva, joten onnelliseksi minut tekee se, ettei minun tarvitsisi huolehtia tulevasta, esim. tällä hetkellä en tiedä varmasti jatkuuko minulla työt ensi syksynä. Todennäköisesti joo, mutta kyllä vain helpottaisi jos olisi mustaa valkoisella :D

Lisäksi onnelliseksi minut tekee arkiset pienet ilot, esim. hyvä kirja, mukava ilta ystävien kanssa, suklaa, onnistunut ruoka, jne.


11. Kerro itsestäsi joku ominaisuus.

Samaistun todella herkästi toisten tunteisiin. Pohdin pitkään toisille tapahtuneita asioita ja mietin miltä heistä tuntuu, asiat tulevat uniin ja saattavat vaivata pitkään mieltäni. Kirjoja lukiessani joko itken tai nauran ääneen. Elokuvissa en halua käydä katsomassa surullisia elokuvia, sillä itken meikit pilalle. En myöskään pidä komedioista, sillä myötähäpeä on niin suuri, että tulee paha olo :D


Omnomnom <3 Magnumin jäätelöbaarin jäätelöt olivat todella hyviä!

4 kommenttia:

 1. Mistä tollasia jätskejä saa o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä on Magnumin jäätelöbaari auki näin kesäisin. Kannattaa käydä mikäli on Helsinkiin menoa :) Jäätelöbaari on lähellä rautatieasemaa ja tarkemman osoitteen ja aukioloajat saa googlettamalla "magnum helsinki".

   Poista
 2. Mukavaa ku vastailit mun kysymyksiin, on aina niin kiva lukia näitä haasteita. :) Ääh Tukholmasaki oli tuommone magnum jätskipaikka.. <3 En vaan käyny sielä ku oli niiiiin pitkät jonot, mutta joskus pitää kyllä käyä maistaan tuollasta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva vastailla :) Helsingissäkin oli aika pitkät jonot, mutta äkkiä siitä kuitenkin pääsi, kannattaa kyllä käydä maistaa!

   Poista