tiistai 23. kesäkuuta 2015

Lakkauksia

Juhannus oli ja meni. Vähän oli sateista ja ankeaa, mutta hyvässä seurassa oli mukavaa :)

Kynsiin en ole kummemmin panostanut, olen mennyt ihan vain yksivärisillä lakkauksilla. Ensiksi upea lakka, joka ei edes tarvitse koristeluita. Nimittäin avonin mineral crush Rose Quartz, jonka voitin muutaman muun lakan kanssa avonin instagramin arvonnasta. Tämä lakka on kerrassaan ihana! Väri on kaunis ja auringossa tämä kimaltelee paljon. Levittyvyys hyvä ja kuivuminen nopeaa, ei siis mitään valittamista.


Toinen lakka on Dail Date saalista, ruby wingsin Lagoon. Väriä tämä ei vaihtanut, mutta en sitten tiedä johtuiko se siitä, että aurinkoa ei näkynyt missään, vain jostain muusta. Hälläköväliä, sillä lakan väri on oikein kiva, tuollainen sinapinkeltainen.


Yritän tässä saada innostusta blogia kohtaan hieman nousemaan, sillä nyt olo on vähän sellainen, että eivätkö nämä postaukset nyt voisi itse kirjoittaa itseään? :D Pitkän tauon jälkeen on aina vähän hankala palata normaaliin arkeen, mutta kyllä tämä tästä. Lontoon reissu oli ainakin erittäin onnistunut, vaikkakin edelleen on hieman reissulta palautuminen käynnissä :D 

Niin ja minunhan piti kertoa kuinka mistero milanon lakka Mint leaf kesti matkan! 
Olen erittäin tyytyväinen lakkaan, se kesti puolitoista viikkoa kynsillä hyvin. Hieman kynsien kärjistä kului, mutta muuta jälkeä ei tullut. Eli ainakin tämän ensikokemuksen myötä voin merkin lakkoja suositella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti