perjantai 19. kesäkuuta 2015

Mistero milano - Mint leaf

Nyt siis kynnet jotka tein lomareissulle. Hieman saatoin olla uhkarohkea laittamalla ihan uuden lakan kokeiluun nyt, mutta toivottavasti en sitä lomalla kadu :D Tämä postaus on siis ajastettu ja kun tämä tänne ilmestyy niin olen blogilomalla, joten lakan kestosta ilmoittelen sitten loman  jälkeen!

Ensin kuitenkin jotain Tästä Mistero Milanon Mint leaf -lakasta.  Kyseisestä merkistä en siis tiennyt ennen Nail Date:a ja mielenkiinnolla näitä kyllä testaan! 


Mint leaf on ihana mintunvärinen lakka, jonka kiilto on jotain uskomatonta! Kuvissa siis lakka ylhäällä auringonpaisteessa ja tärähtänyt kuva alhaalla varjossa, jossa sain tuon upean kiillon näkymään edes hieman. Itseasiassa päällyslakka peitti suurimmanosan kiillosta, joten tätä lakkaa kannattaa käyttää ilman päällyslakkaa, jotta tämän kiiltävä pinta pääsee oikeuksiinsa! Kuvissa siis ei vielä ole päällyslakkaa. Kuivumiselta odotin vähän enemmän. Pintakuivaksi tämä tuli nopeasti, mutta puolentunnin odottelun jälkeen lakka edelleen ruttaantui. Tässä vaiheessa en jaksanut odottaa, vaan laitoin päälle pikakuivattajaa ja se auttoikin heti. Lakka levittyi ihan hyvin mutta oli aika lirua ja tämän kanssa saikin varoa, ettei lakka levinnyt kynsinauhoille. 


Kynnet koristelin sitten näin: peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin avonin Magic effects Diamond shatter. Keskisormeen ja nimettömään tein teipin avulla rajauksen. Sininen alue on Pierre Renen hiekkalakkaa nro. 09. Jota on myös muissa kynsissä pilkkuina. Näistäkään hiekkalakoista en ollut aiemmin kuullut. Näissä hiekkapinta on aika sileä, vähän saman tuntuinen kuin kynsiviilan pinta. Mutta kimaltavia ja ihanan värisiä nämä kyllä ovat! Tykkään kovasti. Eikä näiden poistaminenkaan ollut ihan kamalaa, kun kokeilin aiemmin näitä kynsille. 


2 kommenttia: