perjantai 12. kesäkuuta 2015

Nail Date osa 1

Olin siis Nail Date tapatumassa Seinäjoella 30.05. En ole aiemmin käynyt vastaavassa tapahtumassa, mutta ehdottomasti pitää vastaaviin osallistua tulevaisuudessa!

Itse en tapahtumassa ottanut kuvia, joten nämä kuvat ovat Nail Date:n kuvia.


Tässä ollaan kaikki saman pöydän ääressä, osallistujat ja järjestäjät :)

Mukana siis olivat Minttu (IG ja blogi), Tiia ( IG ja blogi), Aino (IG), Salla (IG ja blogi), Hanna (IG ja blogi), Heidi (IG), Heli (blogi), Meri ja Senni. Kuvaajana toimi Jesse. Nail Date:lla on myös oma blogi.
Meille oli järjestetty kynsikilpailu, johon lakat tarjosi Lumene. En ole itse nuita natural coden lakkoja ennen käyttänyt, mutta muita lumenen lakkoja kylläkin. Ainakin omat käyttämäni lakat toimivat hyvin, mutta pullojen pieni koko on hieman ärsyttävää. Ne kun loppuvat niin nopeasti :D


Omat kynnet eivät niin suunniteman mukaan onnistuneet, sillä alunperin aikomus oli laittaa siirtokuvia, mutta ainakin ne siirtokuvat mitä minä kokeilin, sulivat mössöksi kun päälle laittoi orlyn pikakuivattajaa. Kuva oli ehjä kun lakan sain laitetua, mutta hetken kuluttua se oli hajonnut kokonaan...mutta ihan ok pinkin glitterkynnet näistä tuli.


Tässä kaikkien kilpailu kynnet ja Tiialle tehty upea geelikynsi.
Tässä vielä parempaa kuvaa Tiian upeasta kynnestä, jonka tekemistä saimme siis seurata. Kynsi on tehty Mosaic-geeleillä. Helppoa kun sen osaa, itse en varmaan osaisi vaikka kuinka yrittäisin.


Kilpailun jälkeen oli kahvihetki ja vaikka itse en kahvia juo ja teenkin suhteen olen tosi nirso, niin ei haitannut yhtään sillä oli niin herkulliset tarjottavat muuten! Suklaat tarjosi Cloetta.Tämän jälkeen pääsimme tutkimaan Fimaco oy:n ja Kauneuskeskus LUX:n tuotteita. Fimaco esitteli uuden tuotemerkin Mistero Milanon ja LUX puolestaan Mosaic-merkin ja Misshan tuotteita.


Lopuksi sitten saimme ihanat tuotepaketit, kirppistelimme lakkoja ja juttelimme :)Tuotepaketin sisällön, ostokset ja kirppistelyt esittelen sitten toisessa osassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti