lauantai 29. elokuuta 2015

Mustaherukat kynsillä

Kynsillä ihanaakin ihanampi avonin Sheer love,  joka sopii niin hyvin ihonsävyyni :) Kynsillä kolme kerrosta lakkaa, kaksikin olisi riittänyt, jos olisin lakannut siististi. 


Alkuun aion laittaa punaiset kukat koristeeksi, mutta ne decalit olivat suoraan h*lvetistä ja jouduin luovuttamaan... Ärsyttää kun ostaa kauniita siirtokuvia ka sitten ne eivät toimi hyvin. Nämä kyseiset pirun kätyrit olivat paksuja ja taipuivat huonosti, kynnelle asettelu ei onnistunut ollenkaan ja alle jäi vettä ja ilmakuplia, vaikka kuinka silotteli ja paineli leimaa kynnelle. Lisäksi siirtokuvaa piti leikata pienemmäksi, sillä siinä oli läpinäkyvää muovia oli koko arkin verran, ei siis vain siinä missä kuvio oli... Saa luvan koko loppu arkki mennä roskiin. Harmi vain että arkki oli iso ja kaikki decalit jäävät nyt käyttämättä.


Onneksi nämä mustaherukka decalit toimivat paremmin. Oikeastaan juuri niin kuin niiden kuuluukin. Decali irtosi hyvin arkista ja sitä pystyi kynnellä hieman siirtelemään, ennen kuin se jäi kiinni. Ja näistä kynsistä tuli oikein söpöt, tykkäsin kovasti :)


6 kommenttia: