keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Meet my pumpkin

Toisinaan käy niin, että sattuu ja tapahtuu lyhyessä ajassa paljon. Sunnuntai ja tiistai meni enemmän tai vähemmän päivystyksessä (onneksi ei oo mitään vakavaa ja asiat on nyt hoidossa) ja lisäksi olen ajanut autolla yksin (!!!!) parina päivänä töihin. Autoilun jälkeen olen ollut niin puhki jännittämisestä, etten ole jaksanut keskittyä mihinkään :D Enkä siis ole jaksanut/ehtinyt tehdä uusia postauksia...


Ajattelin tänne kuitenkin jotain nyt julkaista, ettei tule taukoa. Päädyin helppoon lakkaesittelyyn, joka sopii hyvin näin virallisen syksyn alkamisen kunniaksi. Tässä siis essencen Hello autumn -kokoelman,  Meet my pumpkin. Lakka siis vaihtaa lämpötilan mukaan väriä.  Lämpimässä se on lämmin murrettu oranssi ja kylmässä ruskea (olisiko nyt pähkinän tai mokka oikea sävy, en oikein osaa sanoa).


Lakka on ihan ok. Levittyy hyvin ja kuivuu suht nopeaa, mutta kerroksia tarvitsee 3-4,  jotta se peittää kunnolla. Lisäksi nopeasti alkoi tulla kärkikulumaa, kuvattaessa lakka oli ollut päivän kynsillä. Koristeeksi laitoin mustat strassit, joista tykkäsin kovasti. Viimeisessä kuvassa siis etusormi ja keskari on uitettu lämpimässä vedessä ja nimetön ja pikkurilli kylmässä. Näitä kynsiä oli kiva tuijotella esim. lenkillä,  kun oli sen verran viileää, että kynnen kärjet muuttuivat ruskeiksi, mutta sormet pitivät kynsipedin lämpimänä, eli oranssisina :)2 kommenttia:

  1. Kiva lakka :) mä oon ollut ihan fiiliksissa termolakoista viime aikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Termolakat on kylllä kivoja syksyllä ja keväällä kun ei oo liian kylmä, mutta kuitenkin sen verran viileä että värien vaihtumista tapahtuu :)

      Poista