keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Valkeaa kynsille

Yleensä en pidä valkoisesta kynsillä, mutta halusin kokeilla saamaani avonin mattalakkaa. En pahemmin käytä mattalakkoja, kun haluan kuitenkin laittaa päällyslakkaa ja näissäkin kynsissä osassa on päällyslakkaa. Täytyy todeta, ettei tämä avonin matte White nyt mikään hirveän hyvä ollut. Ensimmäisellä ja toisella kerroksella lakka kaljuuntui pahasti kuivuessaan ja kynnelle jäi melkein koko kynnen pituisia railoja. sain kuitenkin melko hyvin peitettyä railot kolmannella ja osassa neljännellä kerralla. Kaljuuntumisen lisäksi kuivuminen oli liian hidasta, viiden minuutinkin kuluttua lakkaan kynnellä painaessa jäi jälki...


Onhan tämä näyttävä kylmä valkea, mutta ei mikään täydellinen. Mattapinta kuitenkin oli oikein onnistunut ja oikeasti mattainen. Kynsillä siis etusormessa avonin matte White ilman päällyslakkaa, koristeena musta strassi. Keskisormessa ja nimettömässä lakka edelleen sama, mutta koristeena born pretty storesta tilaamiani ihania siirtokuvia (nämä olen siis tilannut itse, näitä  en saanut yhteistyön kautta). Nämä toimivat kuin unelma! (linkki decaleihin tässä, voin suositella kun on niin ihania <3) Päällä vielä inm out the door. Pikkurillissä Barry M:n Lady.

Ostin itselleni synttärilahjaksi syyskuun livboxin. Muutama ihana tuote oli matkassa, kuten tuo kulmavaha, glamglow kasvonaamio ja cutrinin öljy :) Carmexista ja trindinstä en niin välitä. Kiva paketti kokonaisuudessaan kuitenkin, tykkäsin! Jos olisi rahaa, ostaisin joka kuukausi :D


4 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus :) tosi nätit noi puhalluskukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Munki mielestä ovat tosi nättejä!

   Poista
 2. Tosi kauniit lakkaukset! Oon ihaillu monilla nuita puhalluskukkia kynsissä. :) Livboxi ois kyllä mahtava tilata tai jotain muuta vastaavaa boksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mää oon kans, ne on ihanan hentoja koristeita. Joku kynsilakkaboksi ois vielä mahtavampi kuin tää livbox :D mutta ku niitä ei saa nii onhan tuoki kyl kiva. Yllätykset ja lahjat on aina niin kivoja.

   Poista