sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Huulipuna innostus

Innostuin kesän aikana kunnolla huulipunista (ja -kiilloistakin). Ja olen käyttänyt jopa töissä nyt huulimeikkejä.  Haluankin siis esitellä täällä blogissa tämän hetken eniten käytetyt punat. Töihin ei viitsi mitään hirveän räikeää laittaa, niin mieluisiksi puniksi onkin valikoitunut vähemmän näkyviä sävyjä.

Eniten tulee käytettyä näitä kolmea:
Lumenen Candy smile,  Avonin Golden peach ja Barrry M:n Genie.


Kaikista kivoin on tämä Barry M:n Genie. Erityisesti siksi, että puna on vihreä! Tämän siis osti Lontoosta ja täytyy todeta, että ostin sen vain tuon vihreän värin takia. Hieman testerillä testasin käteen miten väri muuttuu, mutta pääsyy oli tuo veikeä väri :D


Huulilla väri on kuitenkin tosi kiva, kylmä pinkki. Puna tuntuu huulilla tosi kosteuttavalta ja miellyttävältä ja pysyykin aika hyvin. Syönnin jälkeen täytyy hieman paikata, mutta muuten tämä pysyy koko päivän. Väristä saa intensiivisemmän kerrostamalla, itse tykkään n. kahdesta kerroksesta.


Lumenen Candy smile on taas pirteä oranssi,  joka vaatii hieman useammin paikkausta kuin tuo Genie, mutta eipä tuo haittaa kun puna on kynämuodossa. Tätä on helppo lisätä missä vain. Tässä punassa myös huulille jää kosteutettu tunne. Tämä on juuri sopivan oranssi, olematta kuitenkaan liian räikeän oranssi :)


Viimeisenä sitten Avonin Golden peach, joka on siis huulikiilto. Väriltään hyvin hento, hieman huulieni omaa väriä vaaleampi. Tuo kultainen hehku on kyllä ihana, ilman sitä kiilto olisi tosi vaisu. Tämä on siitä kätevä käyttää töissä, että vaikka ei ehtisikään syönnin jälkeen tätä lisätä, niin huulet eivät näytä kamalalta. Koska kiilto on väriltään hyvin lähellä omaa huulten väriä, niin kuluminen ei näy juuri ollenkaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti