sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Testissä avonin matte päällyslakka

Nämäkin kynnet ovat saaneet odottaa hetken ennen esille pääsyä. Lähinnä koska en ole jaksanut näistä kynsistä kirjoittaa. Mutta nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni.


Keskisormessa ja nimettömässä seppälän Shine Beach, joka on siis hiekkalakka. Muuten kiva lakka, mutta poistaminen on aika tuskaista.... Shine Beachin päällä on Peggy Sagen LA Baule:lla tehdyt kolmiot. Kolmiot on vielä kuorrutettu mattalakalla.


Muissa kynsissä La Baule. Näissäkin kynsissä päällä avonin magic effects matte päällyslakka. Hirvittävän nopeasti tämä ei tietenkään kuivunut (mattapäällyslakat harvemmin ovat todella nopeita kuivumaan), mutta onneksi kuivumisessa ei kestänyt liian kauaa. Matta pinta muodostui nopeasti, mutta sormella painaessa lakkaan sai jälkiä, joten alkuun kannattaa olla varovainen. Vaikka lakka näyttää kuivalta, se ei sisältä sitä välttämättä ole.


Tällä lakalla mattapinnasta tulee kiva, samenttinen pinta. Tämä ei siis ole minusta rehellinen mattalakka. Pinnasta tulee mattainen, mutta seassa on myös hieman hyvin hienojakoista shimmeriä, joka näkyykin pullossa selkeästi. Kynsillä shimmer näkyy vähemmän.


2 kommenttia: