torstai 26. marraskuuta 2015

Dermosilin tuotteita ja yksi ihana huulirasva

Eilinen postaus sitten vaihteeksi jäi. Jotenkin oli erittäin vaikea saada mitään aikaiseksi. Päädyin taas nukkumaan monen tunnin päikkäri...hyi minä. Loppuilta meni sitten työjutuissa (joita ei siis voi hoitaa töissä kun sielä on huonot koneet ja ohjelmat). Mutta siis. Mennäämpä asiaan. Tälläkertaa esittelyssä on pääasiassa dermosilin tuotteita.


Aloitetaan tästä kosteuttavasta puhdistusmaidosta. Tuotetta ei tarvitse erikseen pestä kasvoilta pois, mutta itse olen kuitenkin huuhdellut kasvot pesun lopuksi. Tuote maksaa 7,70 ja on tosi riittoisaa. Itse olen käyttänyt tätä Konjacsienen kanssa. Lisäksi tämä on ollut oiva puhdistusaine matkoille ja reissuille ja silloin olen kyllä jättänyt huuhtelun pois (esim. mökillä ollessa, jossa ei ole juoksevaa vettä). Loistava hellävarainen tuote, joka itselläni kuivan ja hilseilevän ihon kanssa on toiminut tosi hyvin. Meikin tämä poistaa tehokkaasti ja ilman liiallista hankausta. Iho ei jää kiristäväksi tai kuivaksi.Löysin vasta viiime kesällä meteoriittikuulien ihanuuden ja dermosilin julkaistessa oman versionsa, täytyi minun heti saada itselle rasia testiin! Valitettavasti ainakaan nyt kuulia ei ole saatavilla, mutta ehkä niitä vielä tulee uudestaan! Kuulat ovat kuitenkin tuollaisia erivärisiä vaaleita, hentoisesti shimmerisiä palloja. Näillä saa kivasti kasvoille valoa ja sellaista luonnollista hehkua. Tuotteen mukana tuli vippa, mutta itse pidän enemmän siveltimellä levittämisestä. Hehku on hyvin luonnollinen, eikä mukana oleva kimalle ole liian voimakasta. Iho ei siis muutu liian kimaltelevaksi, vaikka tätä runsaamminkin kasvoille laittaisi :D 

Sitten vielä dermosilin hoitava huulien kuorinta. Hinta 4,90. Tätäkään tuotetta ei tarvitse huuhdella, mutta olen käyttänyt kynää puhdistaessani kasvoja muutenkin, niin lopuksi olen kyllä huuhdellut myös huulet siinä samalla. Kuorinta on siis tuollaisessa kynämuodossa ja sitä voi levittää huulille sormen avulla tai suoraa kynästä. Alkuun tuote on aika karheaa, jopa kovaa, mutta hierottaessa rakeet sulavat. Tätä on hyvä käyttää esim. kun huulilla on ollut tummaa tai hankalasti irtoavaa huulipunaa. Tällä saa viimeisetkin huulipunajämät pois. Pitää vain muistaa, että joka päivä tätä ei kannata käyttää. Itse en käytä kahta kertaa useammin viikossa. Lisäksi pidän taukoviikkoja, jolloin en käytä tätä ollenkaan.
Tuo Hurrawin lime-huulirasva on kulkenut nyt työlaukussa matkassa ja ai että tuo tuoksu on kiva! Pirteä, mutta ei liian kirpeä. Rasva tuntuu huulilla miellyttävän pehmeältä ja kosteuttaa huulia hyvin. Seuraavaksi pitääkin sitten kokeilla jotain muuta tuoksua Hurrawin laajasta valikoimasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti