sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kohta on taas joulukuu!

Kuten otsikosta huomaa, on ajatuksissa ollut alkava joulukuu. Kuten ennenkin, ajattelin jälleen järjestää blogissa joulukalenterin. Aiempina vuosina kalenterit ovat olleet sisällöltään aika sekalaista. Tänä vuonna ajattelin hieman rajata sisältöä. 

Kalenterista tulee tänä vuonna löytymään tietysti kynsiä, eritoten jouluisia kynsiä. Lisäksi luukuista paljastuu käsitöitä ja askarteluja, joista voi saada vinkkejä joululahjoihin tai ihan vain muuten inspiraatiota. Ja koska sain ihanan joulukalenterin, pitää sen sisältöä myös esitellä.  Noin kerran viikossa paljastuu siis mitä minun kalenteristani löytyy! Itse odotan jo sekä omaani, että blogin kalenteria innoissani, toivottavasti tekin! :)

Ja jottei tästä postauksesta tule vain tulevien juttujen kertomista, niin esitelläämpä yves rocherilta tilaamani kajalit, Bamboo ja Brun Ecorce.  Näissä on ihanat värit (muitakin olisi ollut, mutta niitä kirkkaimpia ei uskaltanut tilata :D). Liäksi näissä on hyvä pysyvyys, kädestä nämä eivät meinanneet lähteä ollenkaan. Tarvitsin saippuaa, jotta kaikki lähti irti. Tuo Brun Ecorce on hillitympi ja sopii hyvin normaaliin meikkiin ja sitten Bamboo juhlallisempaan tai pirteään keväiseen meikkiin.


4 kommenttia:

 1. Jee joulukalenteri, ne on niin kivoja aina! :33 Mää täälä oottelen vielä Essencen kalenteria ku Saksasta tilasin, toivottavasti kerkeis ennen joulukuuta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Pitää taas etsiä kaikki mahdolliset netin joulukalenterit ;) Itse en tänä vuonna hommannut kosmetiikka- tai lakkakalenteria, vaikka olisi kyllä tehnyt mieli :P Toivottavasti joo kalenterisi ehtii vielä tulla, harmi kun tuo posti nyt tökkii. Toivottavasti asia saadaan pian korjattua, niin uskaltaa tilata joululahjoja sun muita!

   Poista
 2. Mä hain tänään sen sun tekemän kalenterin, kiitoksia! Tosi hieno tuo ripustussysteemi, mulle ei edes tullut mieleen askarrella mitään tuollaista!
  Mäkin ajattelin silloin tällöin laittaa kalenterin sisältöä blogiin, ehkä muiden postausten yhteyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että se saapui perille! Mulla on vähä hullun vikaa nuitte askarteluhommien kans :D Esim. tänä(kin) vuonna teen kaikki joululahjat ite ja joka nurkka on muutenkin täynnä alotettuja käsitöitä ja askarteluja :P

   Poista