sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Käsityömessuilta

Kävin jonkinaikaa sitten Oulussa käsityömessuilla. Ostokset ovat jääneet esittelemättä, joten nyt on jo korkea aika se tehdä! Messuilla oli vaikka mitä ihanaa ja sainkin kivoja joululahjaideoita (jotka nyt pitäisi toteuttaakkin :D). Hirveästi en mitään ostanut, kun aika kalliita kuitenkin olivat. Ne, mitkä ostin, ovatkin sitten sitäkin kivempia!

Ensimmäisenä ostin suloisimman heijastimen ikinä! Valitettavasti en enää muista miltä kojulta sen ostin, eikä pakkauksessa/heijastimessa lue valmistajaa. Harmi, mutta ei voi mitään. Ihana tämä pupuheijastin kuitenkin on! Heijastimia oli muutenkin paljon messuilla, mutta vaikka nekin ihania olivat, oli tämä pupu kuitenkin kaikista kestävimmän oloinen. En halua, että heijastin hajoaa heti. Heijastimen pitää kestää se, että saatan kohdella reppuani kaltoin ja se, että se automatkoilla se heitetään jalkatilaan :D


Olen jo pitkään haaveillut värityskirjasta. On ihan eriasia värittää, kuin piirtää itse. Siksi päätinkin ostaa sinelliltä mandala värityskirjan. Tämän parissa on mukava rentoutua ja heittää aivot narikkaan! Oikealla näkyy ensimmäinen väritykseni :)


Lisäksi hairahduin ostamaan kosmetiikkaa, mutta siitä myöhemmin, kunhan olen ensin nuita tuotteita testannut. En nimittäin ollut kuullut kyseisestä merkistä aiemmin. Loppuun vielä ideakuva, mikäli jollakin on vielä isänpäiväherkut tekemättä. Mukikakku on mitä helpoin tehdä ja sen mukaan voi lisätä mitä haluaa, marjoja, jäätelöä, vaniljakastiketta, suklaata, ihan mitä vaan oman maun mukaan! Ohjeen suklaiseen ja tosi herkulliseen mukikakkuun löydät täältä kinuskikissan sivuilta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti