keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pinkit pilkutukset

Näissä kynsissä käytin born pretty storen dotting toolia, mutta siitä on tulossa tarkempaa esittelyä myöhemmin, joten ei siitä vielä enempää. 

Ihanan pitkissä kynsissäni alkoi näkymään kynnen rajassa halkeamia, joten lopullista repeämistä estääkseni leikkasin kynnet lyhyemmäksi. Lisäksi peukaloihin piti tehdä teepussivahvistukset, jottei käy huonosti. Halusin kokeilla tätä neliömallia, vaikka arvasinkin että kynnet lohkeilevat helpommin. Itseasiassa vasen keskari sai jo osumaa ja sen toinen kulma on tiessään. Ajattelin kuitenkin pitää tämän mallin vielä hetken, sillä tämä on kivaa vaihtelua pyöreille/manteleille.Kynsillä Dail datesta saamani toinen Kone Helsingin lakka, nro. 121. Lakka on kiva shimmerinen vaaleanpunainen lakka, mutta siihen se positiivisuus sitten meinaa jäädäkkin. Lakka ei tahdo peittää, vaan se tarvitsee 3-4 kerrosta, lisäksi lakassa oli jotain ylimääräisiä mustia roskia, jotka sitten tarttuivat kynnelle. Niitä oli ärsyttävä yrittää lonia pois. Haju on voimakas ja kuivuminenkaan ei ole hirveän nopeaa.


Pilkkuihin käytin isadoran Cheriseä ja deborah lippmannin Between the sheetsiä. Lakkoja valitessani huomasin muuten, että opin Overexposed in shouth beach oli kuivunut kasaan. Kyllä harmittaa! Varsinkin kun minulla on ollut muutenkin huonoa tuuria nuiden kalliimpien lakkojen kanssa. Nimittäin myös china glazen Champagne kisses ja Winter Holly ovat kuivuneet, lisäksi Teal the tide turns yrittää myös kuivua kasaan, vaikka olen siihen kahdesti jo ohentajaa laittanut...En tiedä mistä tämä johtuu. Alkuun ajattelin, että olen vain laittanut korkin huonosti kiinni. Mutta kyllä ne ovat olleet kiinni kunnolla, kun en ole meinannut saada niitä auki :D ja siis pullojen suut ovat olleet puhtaat, että korkit eivät ole olleet jumissa kuivuneen lakan takia. Harmittaa kovasti, että nuo lakat ovat kuivuneet, varsinkin china glazen lakoista kun pidin kovasti :(

4 kommenttia: