tiistai 15. joulukuuta 2015

Luukku 15 / joululahjat 2015



Idean näihin lahjoihin sain kädentaidonmessuilta Oulusta. En yhtään muista miltä kojulta ja että millaisia ne alkuperäiset olivat. Jotain eläimiä muistaakseni :D No tarkoitushan ei ollut tehdä kopioita, vaan ihan omanlaisia, niin ei haittaa vaikken muista.



Puiset lastat löysin tokmannilta 2kpl alle 2 e. Toki näitä piti vähän hioa, koska ne olivat niin tikkuisa, mutta hionnan jälkeen nämä olivat oikein toimivia. Maaleina käytin akryylimaaleja. Vihreät ovat tehty myrkyttömillä maaleilla kokonaan, mutta violetteihin piti käyttää oikean värin saamiseksi myös ns. tavallisia akryylimaaleja. Vihreitä voisi siis käyttää huoletta myös ruuan laitossa, mutta epäilen, että nämä eivät käyttöön päädy. Ei siis haittaa vaikka violeteista löytyykin tavallista maalia. 



Ja mistäkö tiedän, että näitä kannattaa lahjaksi antaa? No siitä, että anoppi enemmän tai vähemmän vihjaisi haluavansa tälläisia koristeeksi ;) Kuten näkyy, kahdesta parista löytyy koiria ja yhdestä kissoja. Koiriin "mallina" toimi anopin ja appiukon koira Onni. Tokikaan maalamissani koirissa ei ole muuta yhteistä kuin väri ja villakoiramaisuus :D Kissoista tein kaikista vähän erilaisia väriltään ja muodoltaan.


Toivottavasti lahjojen saajat näistä pitävät. Ainakin värit ja eläimet ovat sellaisia, mistä heidän pitäisi pitää :)

2 kommenttia: