keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Luukku 16 / Lakka-tyrni tuotteet, valkoinen lanka

Nämä tuotteet siis ostin Oulun kädentaidon messuilta. Tämä Valkoinen lanka on minulle ihan uusi kosmetiikkamerkki ja myyjä onnistui niin vakuuttavasti kertomaan näistä, että pakkohan näitä oli kokeilla!

Itse ostin nämä tarjoushintaan kaikki 35 eurolla, mutta kerron näiden normaalit hinnat tuossa myöhemmin. Olen näitä nyt testannut vähän yli kuukauden, ja olen kyllä tyytyväinen näihin!
Valkoisen langan tuotteisiin kuuluu siis nämä Lakka-tyrni -tuotteet, rohtotuotteet ja hoitoöljyt. 
Minulla ei ole aiempaa kokemusta luonnonkosmetiikasta, saatikka luomukosmetiikasta, mutta tämä ensikosketus on kyllä ollut tosi hyvä!

Lakka-tyrni -tuotteista kerrotaan heidän sivuillaan näin:
Luonnon kosteuttavilla ja ravitsevilla raaka-aineilla saat kauniin ja heleän ihon. Nämä raaka-aineet ovat samoista alkuaineista kuin ihokin, joten iho ja sen solut voivat käyttää luonnollisen ravinnon hyväkseen. Valkoisen Langan tuotteet ovat vapaat haitallisista kemikaaleista ja sopivat siksi koko perheen käyttöön. 
Haluamme tarjota vain parasta, ja siksi tuotekehittely on tehty suurella sydämellä. Valkoisen Langan tuotteissa keskitytään raaka-aineiden laatuun ja tuotteiden sisältöön. Kaikki raaka-aineet ovat 100% luonnollisesta alkuperästä.  Valkoisen Langan Lakka-tyrni ihonhoitotuotteet ovat Suomessa valmistetuttua sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Käyttämämme marjat ovat suomalaisia, samoin marjojen siemenöljyt - ja valtaosa niistä on lisäksi luomulaatuisia. Luomulaatuisten tai sertifioitujen raaka-aineiden osuus onkin hyvin korkea eli yli 60 %. Suomalaisilla valinnoilla kannatamme työllistämisvaikutuksia Suomessa ja saamme hyvinvointia Suomeen.

Heidän sivuilleen ja verkkokauppaan pääset tästä.

Lakka-tyrni seerumi

Seerumi on koostumukseltaan aika vetistä, mutta se on todella riittoisaa ja kuvassa näkyvä tippa riittää helposti koko kasvoille ja vielä kaulallekkin. Yksistään tämä jättää kasvot kireän tuntuisiksi, joten kannattaa käyttää kasvovoidetta lisäksi. Olen käyttänyt tätä myös silmänympärysiholle iltaisin, ja toimii kyllä hyvin. 

Anopilla tämä seerumi on myös toiminut silmänympärysiholla. Hänellä on herkkä sy-alue ja kaikki tuotteet ovat aiheuttaneet hänelle silmien vuotamista. Tämä taas ei. Tuoksu on hentoinen, tyrnimehumainen. Tykkään kovasti.
Hinta: 35 e


Lakka-tyrni kasvovoide
Tämä on koostumukseltaan paksuhkoa, mutta levittyy ja imeytyy ihoon hyvin. Kasvoille ei jää tahmaista tunnetta, vaikka voide näyttääkin tosi rasvaiselta. Tämä sopii myös hyvin meikin alle. Tuoksu tässä on aika vahva, hyvin tyrnimäinen. Mies tuoksua kommentoi, että mikä h*lvetti täällä haisee :D Itse en kylläkään pidä tuoksua pahana ja se haihtuu aika äkkiä.

Itselläni nämä tuotteet ovat pitäneet helposti kuivuvat kasvoni tähän asti hyvänä. Oikeastaan vasta nenä on alkanut osoittaa kuivumisen merkkejä, mutta se kuivuukin aina talvisin tosi pahasti (= iho alkaa hilseillä). Onneksi muuten kasvot ovat pysyneet hyvinä. Ja olen kyllä sitä mieltä, että näistä tuotteista on ollut hyötyä. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta ja todella tasaiselta.

Myös anoppi kertoi näiden tuotteiden olevan hyviä. Hänellä ne olivat auttaneen paljon hänen pigmenttiläiskiinsä, jotka olivat paikoin aika tummat. Seerumin ja rasvan ansiosta läiskät ovat haalistuneet ja jopa kadonneet. Itsekkin tämän muutoksen huomasin, sillä ihon väri on selvästi paljon tasaisempi.
hinta:24.80


Lakka-tyrni puhdistusgeeli
Tämä puhdistusgeeli on kyllä päässyt yhdeksi suosikikseni. Ensimmäinen minkä huomaa, on geelin pehmeys. En tiedä mitään muuta puhdistustuotetta, joka tuntuisi kasvoilla näin pehmeältä ja hellävaraiselta. Ihotuntuma on todella mukava. Alkuun geeli tuntui niin hellävaraiselta, että epäilin ettei tämä puhdistaisi ollenkaan. Kuitenkaan vanulappuun, jossa oli misellinvettä, ei tarttunut pesun jälkeen mitään. Pesuteho on siis hyvä. Tässä tuoksu on mielestäni enemmän hillamainen.
hinta:12.80


Lakka-tyrni käsivoide
Käsivoidetta olen käyttänyt muiden rasvojen kanssa yhdessä, joten pelkästään tästä ei nyt ole kokemusta. Mutta olen kyllä tästä tykännyt. Tämä on tosi riittoisaa ja jättää kädet todella pehmeiksi! Erityisesti tätä tulee käytettyä aamulla kun on kiire. Voide imeytyy nopsaan ja pumppupullosta sitä on helppo annostella. Tuoksu on tässä kiva, saman tyylinen kuin muissakin, mutta hieman hennompi.
hinta: 12.80


Koodilla "mielenmaisema10" saat 10% alennuksen valkoisen langan nettikaupasta 31.01.2016 asti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti