lauantai 19. joulukuuta 2015

Luukku 19 / toinen jouluinen lakkaus

Nämä kynnet tein töihin joulujuhlaan, jotta olisi jotain jouluista mukana. Minulla nimittäin oli päällä mekko, jossa oli mustaa ja kermaa ja harmaat sukkahousut.

Pidin lopputuloksesta kovasti! Vaikkakin tein nimettömät uusiksi 5 (!!!) kertaa, kun en saanut niihin mieluista väriä ja kuvioa. Mutta siis, lakkoina käytin pikkurillissä, etusormessa ja peukalossa dependin nro. 446:sta, joka on ihana punainen ja kimaltava lakkakaunokainen :) Keskisormessa avonin mineral crush Ruby ja nimettömässä essensen Hey, love! Tämä lakka on siitä jännä, että se ei näytä peittävältä pullossa, mutta 3 kerrosta riittää silti helposti.


Etusormi, pikkurilli ja peukko on koristeltu dotting toolilla essien Licorisella. Ja näistä kynsistä pidän erityisesti.  Nuo pilkut on tosi kivat! Nimettömässä leima bundlle monsterin laatasta BM-318. Lakkana käytin konadin tumman sinistä leimauslakkaa. Leima ei valitettavasti tuon kimalluksen seasta suostunut tallentumaan kunnolla kuvaan, mutta onneksi lakka on niin kiva, ettei haittaa vaikkei kuvio näy :)

2 kommenttia: