sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Luukku 20 / kolmas katsaus kalenteriin

Huomasin tässä, etten ole vielä laittanut linkkiä Hellin, eli tämän kalenterin lähettäjän blogiin (hups... O.o) Tämä vääryys pitää korjata hetimiten! Tässä siis linkki Sinistä pintaa-blogiin. Hellinillä on siis minun tekemä kalenteri ja hänen blogistaan pääset kurkkaamaan, mitä minun tekemässä kalenterisssa on ollut :)


Tällä viikolla kuitenkin kalenterista on tullut Mádaran nokkosvoide ja (anteeksi nyt vaan mutta en voi mitään sille, että tästä nimestä tulee ensimmäisenä mieleen Hopeanuolesta se karhu nimeltä Madara, ei kosmetiikkamerkki :¨D) Santen käsivoide. Ihana saada näitä luonnonkosmetiikka juttuja testiin, kun ei näistä aiempaa kokemusta ole! Lisäksi sain Grimasin tipcreme hileheeliä ja elfin shimmering facial whip:iä,  joilla olisi saanut upean pikkujoulumeikin, mikäli sellaisiin olisin päässyt. Ehkä ensi vuonna sitten. Resultimelta naamio, kuorinta ja voide.

Sain myös kaksi lakkaa, dependin nro. 2086 ja essencen Nude sweet nuden. Tuo isadoran luomiväripaletti tulee varmasti käyttöön. Tällä saa varmasti hyvän arkimeikin. Nykyinen essencen vastaava vetelee viimeisiä, siitä on enää kaksi vajaata palettia jäljellä ja toissa päivänä sen kansi hajosi :D

3 kommenttia: