maanantai 21. joulukuuta 2015

Luukku 21 / Lintukynnet

Sain siis ensimmäisestä kalenterini luukusta milv:in siirtokuvia, joissa yksissä oli lintuja ja joulupalloja. Halusin ehdottomasti käyttää niitä tänä jouluna ja sattumalta instagrammissa näin näillä siirtokuvilla tehdyt kynnet. En enä muista kenen kynnet kyseessä olivat. Ensin ajattelin, että en lähde apinoimaan, mutta niinhän siinä sitten kävi, että matkittua tuli :D


Lopputulos on melkein samanlainen kuin alkuperäinen, mutta mitäpä tuo haittaa, kivat kynnet näistä tuli :) Omissa kynsissä lakkoina alla ginan valkea ja päällä lumenen Walk in the grass (jonka ostin ihan vain tätä lakkausta varten :P). Siirtokuvien alla lakat liukuna.

Olin kuullut paljon hyvää näistä milvin decaleista ja hieman ihmetytti, että nämä eivät olleet muotoiltuja, vaan koko arkki on siirtokuvaa. Toisaalta tämä ei haitannut, kun kuva tasoittui kynnelle hyvin. Ainoa miinus oli se, ettei kuvaa voinut liikutella kynnellä.


Edit: Aiemmassa luukussa esittelin Valkoisen langan tuotteita ja olen nyt saanut alennuskoodin heidän tuotteisiinsa! Nyt kannattaa siis käydä tilaamassa!

Koodilla "mielenmaisema10" saat 10% alennuksen valkoisen langan nettikaupasta 31.01.2016 asti! :)

4 kommenttia: