lauantai 6. helmikuuta 2016

Dermosil, Sweetheart

Tilasin jonkin aikaa sitten dermosililtä tuotteita ja yksi niistä oli kynsilakka nimeltä Sweetheart. Ajattelin tulla tänne kertomaan lakasta nyt, kun hyvin ehtii tämän kaunokaisen tilata ystävänpäiväksi itselleen tai vaikka lahjaksi :)Lakka tosiaan maksaa 3.90 e ja kokoa pullolla on 12ml. Tästä pääset dermosilin sivuille lakkaa katsomaan (linkki on vain teidän elämää helpottava ;) Lakka levittyy helposti, ei raidoitu eikä leviä kynsinauhoille. Tuoksu on aika huomaamaton, melkeimpä kokonaan tuoksuton/hajuton.  Sweetheart on tosi peittävä, yhdelläkin kerroksella saa tarpeeksi peittävän tuloksen jopa pitkille kynsille. Itse lakkasin kaksi kerrosta, koska ekan kerroksen sudin niin huonosti :D

Lakka kestää hyvin ainakin viikon, mitä nyt hieman kärjistä lakka kuluu. Muuten kynsillä ei ole mitään kulumaa. Väriltään lakka on kylmä tumma pinkki. Minun vaalealle iholla tämä sävy oli ainakin tosi passeli. Tykkäsin kovasti! :)

Kuvassa värisävy on hieman väärä, lakka on kynsillä ihan liian punainen. En vain saanut oikeaa sävyä tarttumaan kameran kuvaan. Hieman sain kuvaa muokattua todellisemman väriseksi, mutta tuossa lakkapullossa väri on eniten oikeanlainen.

2 kommenttia: