tiistai 9. helmikuuta 2016

Kortti kaverille!

Vielä ehtii lähettää kortin ystävälle tai jollekin muulle tärkeälle ihmiselle :) Itse en tehnyt kuin kaksi korttia, mutta sitäkin tärkeämpiä <3

Ajattelin, että voisin esitellä kortit täällä, jos vaikka joku muukin innostuisi tekemään kortin. Ensimmäinen kortti on hyvin yksinkertainen. Minulla oli tavallinen suomalaisesta ostettu korttipohja, johon liimasin sitten piirtämäni kissan. Kissaan käytin  jämäakvarellipaperia, promarkereita ja faber-castellin harmaita tusseja. 

Tekstin kirjoitin kuvaamisen jälkeen :)

Toiseen korttiin taas halusin tehdä jotain monimutkaisempaa. 
Tein korttiin pienen ohjeen. Toivottavasti siitä on iloa jollekkin. Ohje on siis kortin mukiin ja korttipohja voi olla millainen vain.


1. Leikkaa kolme samankokoista kuppia aaltopahvista. Voit leikata millaisen kupin tahansa,(googleta tai etsi malli pinterestistä :P) mutta mitä pyöreämpi ja kaarevampi, sen vaikeampi se on koristella. Kupin leveys pitäisi olla vähintään 10 cm.
2. Leikkaa kahdesta kupista keskusta pois. Liimaa osat kiinni toisiinsa.
3. Käytä washi tai koristeluteippiä peittämään pahvi. Tee ensin kupin ylä- ja alareuna. Voit käyttää useampaa teippiä, tai vain yhtä koko kuppiin.
4. Päällystä loput kupista. Takaa teippiä pitää hieman kääntää, jotta reuna menee tasaisesti kaareviin kohtiin. Kupin reunoihin voi jäädä tyhjät kohdat, mutta ne voi peittää tässä vaiheessa pienillä teipin paloilla ja liimalla.
5. Leikkaa pahvista kahva ja päällystä se teipillä.

Liimaa kuppi ja kahva korttipohjaan ja koristele haluamallasi tavalla. Tässä minun versioni :) Ja kupin ideahan oli siis siinä, että sinne voi laittaa kaverille matkaan teetä! 2 kommenttia: