sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Vaaleanpunaista ja kimaltavaa

Pahoitteluni blogin hiljaisuudesta. Viikolla oli pitkiä työpäiviä (tiistaina esim. aamu 8sta - ilta 8aan) ja yksi koko päivän mittainen koulutuskin mahtui mukaan. Ja eilen en jaksanut kuin kirjoittaa tämän postauksen pohjan valmiiksi. Ensi viikolla pitää yrittää ehtiä tehdä viikollakin postaus.

Siirrytään nyt kuitenkin tämän päiväisiin kynsiin.
Kynsille päätyi monta pinkkiä ja vaaleanpunaista lakkaa. Lakkoina siis avonin Sheer love, kone helsingin nro. 809 hololakka ja china glazen Wish on a starfish, joka on siis tekstuurilakka. Itse ainakin tykkään näistä kynsistä kovasti! Tuolla kone helsingin lakalla tein lakkausmaton avulla erilaisia suikaleita, joita sitten asettelin kynsille.


Lakkasin siis matolle lakka alueita, joista sitten niiden kuivuttua leikkasin suikaleet. Minulla on siis messy mansionin matto. Joka on muuten tosi kätevä. Lakkoja ja leimauksia voi vapaasti testata mattoon ja sen päällä saa lakata vapaasti, eikä tarvitse pelätä, että kaikki on kohta lakassa :D Lisäksi esim leimadecalien ja tälläisten leikkattavien lakkapalojen tekeminen on tosi helppoa. Lakka irtoaa matosta hyvin kun se on kuivunut ja lopuksi koko homman voi puhdistaa asetonilla. Näissä  kynsissä sain eri tummuusasteita lakalla, kun kerrostin lakkaa eri määriä. Vaaleimmissa on vain yksi kerros lakkaa ja tummissa kolme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti