tiistai 1. maaliskuuta 2016

XZ - kosteuttava tehohoito

Kylmä talvi on tehnyt ainakin minun hiuksilleni kunnolla hallaa. Hiukset ovat järkyttävän sähköiset ja samalla ne lytistyvät päätä vasten, koska kaikki tuuheus on hävinnyt jonnekkin...ja tämän kaiken päälle ne menevät helposti niin hirveään takkuun, ettei niitä saa enää auki. Että talvi on mukavaa aikaa :D

Mutta,  jotta tämä ei menisi pelkkään valitukseen, niin esitelläämpä yksi hiuksia helpottava tuote, nimittäin XZ:n kosteuttava niittyvilla tehohoito. Ensinnäkin iso plussa kotimaisuudesta, en kovin montaa toimivaa kotimaista tuotetta tiedä. (Toki voi olla, etten vain ole testannut tarpeeksi montaa :D) Tämä tuote toimii kuitenkin hyvin! 


Tuotteen tuoksu on mieto, sellainen puhdas saippua. Koostumukseltaan tämä on aika perinteinen, hoitoainemainen. Tätä siis käytetään suihkussa hoitoaineen tapaan. Levitetään kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia. Koska tämä on tehohoito, ei tätä ole tarkoitus käyttää joka kerta, vaan esim. kerran 1-2 viikossa. Itse olen kuitenkin nyt käyttänyt tätä joka kerta, jotta olen saanut hiukset hieman parempaan kuntoon. Hintaa tällä tuotteella on n. 3.90 € riippuen vähän mistä ostaa :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kannattaa :) Hintaakaan tällä tuotteella ei ole paljoa, niin mikään hirveä hutiostos tämä ei voi olla! (hinnan lisäsin tuohon postaukseen nyt kun tajusin,että sekin voi jotakuta kiinnostaa :D)

      Poista