lauantai 26. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä!

Minulla ei nyt ole blogiin mitään kynsiaiheista ja viikollakin jäi postaus tekemättä. Syy tähän on se, että olen ollut melkein koko viikon kipeänä ja töiden jälkeen ei hirveästi ole jaksanut tehdä mitään. Päätin kuitenkin jakaa teille kuvia minun pääsiäisestäni :)

 Virpomisvitsat ovat pikkusiskon, ainakin naapurit ja mummo pitää käydä virpomassa :) Pääsiäisessä yksi mukavimmista asioista ovat pirteät kukat ja tietty perinteinen rairuoho.
 Kotona käytiin katsomassa kokkoa, jossa ei ehkä niitä liekkejä nyt niin kamalasti ollut, mutta savua varmasti oli niin paljon, että kaikki noidat tuli varmasti karkoitettua :D Meillä kotona on rairuohon tilalla ohraa, koska se on kissoille terveellisempi vaihtoehto. Kissat nimittäin käyvät ohraa ja rairuohoa syömässä aina kun silmä välttää. Ja hyvähän se vain on, saavat suolistoaan puhdistettua.


Töissä tietenkin kasvatettiin myös rairuohoa. Ja täytyy sanoa, että tuoksui kyllä ihana ruoho, kun näitä leikattiin lyhemmiksi <3


Ja pääsiäiseen tietty kuuluvat ne karkit! Tämän vuoden herkut hain punnitse ja säästästä. Olisin ainakin noita suklaamunia antanut virpojille, mutta eipä noita näkynyt. Enemmän suklaata siis mulle :D Herkullisen väriset mantelit olivat myös hyviä, makuina mustikka, appelsiini ja sitruuna-lime (muistaakseni). Eniten kuitenkin pidin nuista suklaa-lakritsoista. Suorastaan rakastuin salmiakki-valkosuklaa-lakritsiin, sitruuna-lakritsiin ja mustikka-maitosuklaa-lakritsaan <3 Kannattaa ehdottomasti käydä ostamassa ja maistaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti