tiistai 29. maaliskuuta 2016

Meikkisiveltimien puhdistaja

Itse henkilökohtaisesti vihaan siveltimien pesemistä, vaikka minulla ei niin montaa sivellintä edes ole. (Itseasiassa minusta tuntuu, että ainakin luomivärisiveltimiä pitäisi olla enemmän :D )Tähän mennessä olen vältellyt siveltimien pesua viimeiseen asti. Toki olen käyttänyt sellaisia suihkutettavia pesuaineita, mutta eiväthän ne kunnon pesua korvaa.


Näin muutamassa blogissa tällaisen meikkisiveltimien puhdistajan ja koska tätä kovasti kehuttiin, niin pitihän sitä itsekkin kokeilla! Omani tilasin ebaysta (esim. makeup brushes cleanser -haulla voi niitä sieltä etsiä). Ja täytyy kyllä todeta, että johan oli helppoa pestä siveltimet! Ennen saippuaa sai käyttää hirveästi ja sivellintä hangata kämmeneen vaikka kuinka kauan, ennenkuin siveltimestä lähtevä vesi oli puhdasta. Nyt pieni määrä saippuaa riitti ja osa siveltimistä puhdistui ensimmäisellä hankauskerralla. Kannattaa ehdottomasti hankkia tälläinen, mikäli ei pidä siveltimien pesusta :D Ja vaikka pitäisi, niin tämä kyllä nopeuttaa hommaa tosi paljon! Mikäli ei halua ebayta käyttää, tällaisia vastaavia löytyy mm. stockmannilta ja esim. eleven.fi:stä.


4 kommenttia:

  1. Mulla on toi ihan sama härpäke ja se toimii työssään hienosti pienestä koostaan huolimatta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei haittaa yhtään, että tää on pieni. Hyvin pystyy pesee kaikki siveltimet. Isoimmat puuterisiveltimet oli hieman hankalat pestä, mutta nekin onnistui ihan hyvin, kunhan toimi varoen :)

      Poista