sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Vihreät hiekkalakat

Näissä kynsissä testasin Nail Datesta saamaani yhtä lakkaa ja kokeilin, kuinka hyvin sain elvytettyä lähes kuivuneen lakan!

Ensimmäistä kertaa kynsillä oli siis tuo tummempi vihreä lakka, joka on siis Pierre Renén hiekkakynsilakka nro. 07. Tykkäsin kovasti tästä lakasta! Väri on ihanan pirteä vihreä ja joukossa on kultaista kimallusta. Pinta ei ole hirveän karhea, mutta selvä tekstuuripinta on kuitenkin havaittavissa. Kaksi kerrosta riitti kynsille hyvin :)


Ja tuo vaaleanvihreä lakka on taas rimmelin Fizzy applelicious, jota sain ohentaa jo kolmatta kertaa. En ymmärrä mikä vika lakassa oikein on. Se vain jankkiintuu heti kun silä välttää...Tällä kertaa tilanne oli jo niin paha, että sivellin oli melkein kuivunut lakkaan kiinni. Tulipahan siis todettua, että Mavalan kynsilakanohentaja on hyvää ainetta! Kyllähän sitä piti lisätä hirveästi, mutta lakasta kuitenkin sai ihan levitettävän ja kynnellä toimivan. Yleensä kuivumisnopeus kärsii, kun ohentaa lakkaa liikaa, mutta ihan hyvin Fizzy applelicious vielä toimii. Nyt pitää vain muistaa käyttää lakka loppuun ennen kuin se taas uudestaan jankkiintuu :D
Koristeena sydänleimoja bundle monterin BM-317-laatasta. Lakkana käytin konadin tummansinistä leimauslakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti