sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Aurinkoista sunnuntaita!

Pahoitteluni jälleen blogihiljaisuudesta. Tämä ja viime viikko meni tosi nopsaan ja tekemistä oli hurjasti. Valitettavasti en usko tilanteen vielä ainakaan kolmeen viikkoon paranevan. Minulla on kuitenkin hyvä syy tähän! Me nimittäin mieheni kanssa muutamme toiselle paikkakunnalle! Nykyisen ja uuden paikkakunnan välillä on reilut 200 kilometriä, joten mikään pikku juttu ei ole kyseessä. Uusi asunto, jonka siis löysimme perjantaina, vaatii uusia huonekaluja (pienempiä) ja muiden tavaroiden kuljettaminen muutenkin tulee olemaan aika iso homma. Hirmu innoissani olen kuitenkin muutosta! Tekisi mieli muutta nyt heti :D Muutto kuitenkin tapahtuu virallisesti vasta kuun vaihteessa. Onneksi saamme viedä asuntoon tavaroita jo aiemmin.

Kynsimasennuksesta aletaan pikkuhiljaa päästä, olen muutamat kynnet onnistunut tekemään ja lakkaaminen on ollut ihan mieluisaakin. Vappuna meillä oli töissä mm. naamiaispukeutumista ja itse olin lumiprinsessa. Kynnetkin tietty piti tehdä teemaan sopiviksi, mutta kun aikaa ei oikein ollut, niin tein pikaiset jääkynnet :)


Alimmaisena lakkana on essencen Give me nude, baby!, jonka päällä kerros essencen Pixie dustia ja sen päällä vielä kerros Bejewelediä. Itse tykkäsin kovasti näistä kynsistä, vaikkei näissä mitään koristeluita olekaan.

2 kommenttia: