lauantai 14. toukokuuta 2016

BPS -arvostelu 9

Huh kiirettä! Kämppä on täynnä laatikoita ja sohvakin lähti tänään pois, mutta kyllä tämä tästä :D

Vihdoin kerkesin/muistin tehdä viimeisen arvostelun viimeksi lähetetyistä born pretty storen tuotteista. Viimeisenä vuorossa siis tälläiset vihreät marmorikuvioidut koristehelmet.  Nämä ovat aika suuria ja ulkonevia, joten en viitsinyt näitä kynsille laittaa kuin yhden. Tässä yhdessä kynnessä helmi on kuitenkin pysynyt jo 4 päivää, joten ainakin tämän testin perusteella nämä ovat hyvin pysyviä. Helmi on toisinaan tökännyt johinkin, mutta ainakaan vielä se ei ole irronnut. Kiinnitin sen pelkästään pikakuivattavalla päällyslakalla.


Kynsillä alla ginan valkoinen, jonka päällä kaksi kerrosta avonin Enchanted sireniä. Tein avonin Midnight greenillä päälle kuvion käyttämällä tekniikkaa, jossa ensi lakkaa tiputetaan vedenpinnalle ja sitten sitä suihkautetaan esim. hiuslakalla. Jolloin saadaan tuollainen repaleinen kuvio.
Tässä kuvassa näkyy tuo helmen koko paremmin. Hyrrässä on siis kahta kokoa, joista itse nyt käytin pienempää pallon mallista helmeä. Isompi on pisaran muotoinen. Kynnellä nämä ovat siis aika ulkonevia, mutta plussaa korun muu koko, se nimittäin sopii jopa minun todella kaarevalle kynnelle yhtään reunoilta repsottamatta. Helmestä muuten kuluu tuo marmorikuvio jossain vaiheessa ja jäljelle jää vain tuo vaaleampi pohjasävy.


Muistakaahan alekoodi :)

2 kommenttia: