maanantai 6. kesäkuuta 2016

Viimein lomalla!

Huhhuijaa! Nyt olisi työt saatettu loppuun kunnialla ja muutettu kaikki tavarat uuteen asuntoon! Viime viikko meni tosiaan mm. muuttohommissa ja loppuviikko piti majailla miehen kaverin asunnolla, eikä siellä ollut esim. nettiä ja tämän takia minulla ei ollut konetta mukana. Nyt kuitenkin lupaan, että minulla on enemmän aikaa blogille! Olen saanut melkein kaikki muuttolaatikot purettua ja järjestänyt asunnonkin aika hyvään kuntoon.

Muuttohommissa tietty kynnet hieman kärsivät ja nyt pitäisikin kynsiä lyhentää ja muotoilla kaikki saman mallisiksi, mitä ne nyt eivät todellakaan ole :D Kynsillä nyt kuitenkin ihana avonin mineral crush Topaz.


Eilen käytiin miehen porukoilla lettukesteillä ja oli kyllä hyvää <3 Oli mansikoita, jäätelöä ja kinuskikastiketta!


Lisäksi sorruin perjantaina ostamaan body shopin tämän kesän limited edition tuotteita, eli Pinita Coladaa. Ostin lahjapakkauksen, kun se oli alennuksessa (säästin siis rahaa :´D). Pakkaus sisälsi pesukukan, vartalovoin, vartalokuorinnan ja minikokoisen suihkugeelin. Näissä tuoksu on kyllä jotain niin ihanaa! Makeaa ja suloista <3 Nämä tuoksuvat siis ananakselle ja kookokselle, jotka sopii kesään tosi hyvin. Kannattaa omansa käydä hakemassa, ennen kuin nämä loppuu :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti