keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kosmetiikkaa

Eilisen postaus jäi kirjoittamatta, koska kävin eilen vanhempieni luona ja illalla sitten iski päänsärky.  No onneksi tänään ehtii kirjoittaa :) 

Tilasin tämän kuun livboxin, koska aiheena oli suomalaisuus ja kaikki tuotteet olivat suomalaisia. Boxi siis kiinnosti kovasti. Boxi on saanut aika paljon negatiivista palautetta, eikä siihen olla oltu tyytyväisiä. Tuotteiden hinta jäi aika alhaiseksi ja ymmärrän kyllä harmituksen. Itse onneksi sain tähän alennuskoodin, joten boxin hinta ei ollut kovin suuri, eikä tuotteiden alhainen hinta itseäni harmittanut. Lumenea jäin kyllä kaipaamaan, se on minusta jotenkin niin perisuomalaista, että olisi ehdottomasti kuulunut suomiboxiin.


Boxissa oli siis:
  •  Elivon käsivoide, ja käsivoiteita ei voi koskaan olla liikaa, kiva päästä kokeilemaan jotain uutta.
  • Lemon juice glycerinen in-shover vartalovoide, jota mielenkiinnolla testaan. Tuoksu oli oikein kiva.
  • Herbinan Paradise passion vartalosuihke, pidin tuoksusta kovasti!
  • MSCHIC primer ja meikkivoide, en ole aiemmin merkistä kuullut, joten erittäin mielelläni kokeilen. Meikkivoiteen sävykin oli sopivan vaalea. Harmi vain, että testerit ovat aika pienet, enemmänkin olisi voinut olla...
  • Lisäksi boxissa oli vuokkoset siteitä ja herbinan vartaloelmusio testipussi.Kävin myös tuossa jokin aika sitten ostamassa varastoon lumenen ripsivärin (ruskeana) ja värittömän kulmageelin. Olivat anttilassa 40 % alennuksessa. Tuo ripsiväri on kyllä tosi hyvä ja plussaa siitä, että löytyy myös ruskea versio. Itsehän en käytä enää mustia, koska ne eivät sovi muuten vaaleaan olemukseeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti