lauantai 16. heinäkuuta 2016

Volbeat

Huomenna tämä tyttö onkin kuuntelemassa Volbeattia Ilosaarirockissa! Sitä varten täytyi tietty tehdä sopivat kynnet. Volbeatilla ei ole mitään ns. virallista logoa, vaan logona toimii nimi (vaikka onhan sekin oikea logo, mutta meinaan sellaista kuvioa). Kirjainten määrä verrattuna kynsiin on haastava, samoin kuin koko nimen mahduttaminen yhteen kynteen, joten hieman piti soveltaa :D


Halusin kynsille mustaa ja jotain ruskeaa/kultaa. Lakkasin ensin alle kerroksen ginan valkoista ja päälle tein liukuvärjäyksen essencen On air!:lla ja deborah lippmannin Superstrarilla. Hieman ärsytti kun oli niin kuuma (sisällä 30 astetta...) ettei suojateippi pysynyt paikallaan, enkä ole vieläkään saanut hankittua kynsille sopivaa lateksia suojaksi. Lopputulos oli tietenkin se, että glitteriä oli ympäri sormia :D Noh, suurimman osan glittereistä sain pestyä pois ja pääsin etenemään. 



Koristeeksi leimasin uudella born pretty storen leimasimellani tuollaisen raitakuvion. Tykkään uudesta leimasimestani ihan hirveästi ja siitä onkin tulossa tarkempaa arvostelua myöhemmin :) Kuvio on bundle monsterin laatasta BM-301. Lopuksi päätin vielä kuitenkin taiteilla nimettömään Volbeat-tekstin. Se olisi voinut onnistua paremmin, mutta ihan ok se nytkin onnistui, eihän kukaan kuitenkaan kynsiä niin läheltä pääse tuijottamaan, että tekstin erottaisi. Kivasti nämä auringossa kimaltelevat, joten toivotaan huomiseksi hyvää ilmaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti