lauantai 13. elokuuta 2016

BPS - 11. tuotearvostelu

Nyt vihdoin jatketaan born pretty storen tuotteiden testausta. Tai oikeastaan olen käyttänyt tätä leimasinta jo useasti, mutta en ole vielä kirjoittellut blogiin asti. Leimasin on siis kirkas ja siitä näkee läpi.


Kooltaan leimasin on aika iso, mutta siitä on kuitenkin helppo pitää kiinni. Leimasin on pehmeä, ja kuten kuvasta näkyy siihen on helppo painaa koko kynsi kerralla. Minullahan on siis aito ja alkuperäinen clear jelly stamper, mutta en pidä siitä ollenkaan. Se on aivan liian kova, enkä osaa nostaa leimaa saatikka siirtää leimaa kynnelle :D Tällä reippaasti halvemmalla versiolla homma taas onnistuu helposti! Toki jotkin lakka-leimasin-laatta yhdistelmät eivät vain onnistu, mutta pääasiassa leimaus on helppoa. Kuten muissakin läpinäkyvissä leimasimissa, tätä ei saa pyyhkiä asetonilla. Itse käytän teippiharjaa leimasimen puhdistamiseen ja se toimii myös ns. leimasimen karhentamisessakin. Tätä leimasintahan ei siis saa viilata, mutta teipillä useasti puhdistaminen auttaa yleensä tarttumisongelmaan. 

Ylemmässä kuvassa näkyy hieman erilaiset kynnet, mutta en niitä nyt esittele. Saa nähdä jos jossain vaiheessa ne julkaisen, mutta en niistä ihan hirveästi pitänyt. Näistä nyt julkaistavista kynsistä kuitenkin pidin kovasti!


Tein kynsille ensin liukuvärjäyksen muistaakseni (kannattaisi vissiin kirjoittaa ylös, tai ottaa kuva lakoista joita käyttää...) essencen Shade of happinessillä ja Flashy pumpkinilla. Päälle lakkasin kerroksen lorealin confettista  ja kaiken komeuden päälle leimasin essien Licorisella leimat bundle monsterin laatasta BM-313. Ja kuten näkyy, sain leimattua mustaa! Vaikka tuota Licorisea kehutaan hyvänä leimauslakkana, niin itse saan yleensä vain harmaata aikaan. Nyt kuitenkin onnisuin!Tässä vielä alennuskoodi:5 kommenttia:

 1. Meillä samanlaiset kokemukset tästä leimasimesta :) Nuo liukukynnet on tosi kivat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Pitää kyllä tuo leimasin napata ihtelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja vaikka ite ei sattus tykkäämään tästä leimasimesta, niin ei tuo n. 3,5 euron hinta kamalasti kirpase, toisin ku sen aidon kanssa kävi :D

   Poista