tiistai 2. elokuuta 2016

Kestävä meikki koko päiväksi

Ajattelin jakaa tänään minun meikkicomboni, jolla saan kestävän meikin koko päiväksi. Muillakin on varmaan ollut sama ongelma, kun on ollut lämmintä, ettei meikki tahdo hikoillessa pysyä. Tällä combolla kuitenkin selvisin koko päivän kunnialla.

Meikkasin joskus klo 12 päivällä ja meikit otin pois sitten klo 3 yöllä :D Siinä välissä ehdin olla sisällä, jossa lämpötila oli 30 astetta usean tunnin. Lisäksi olin ulkona rannalla illan, josta siirryimme baariin. Jossa oli ihmispaljouden vuoksi aivan järjettömän kuuma ja hiki valui kasvoilla koko ajan...mutta kotona huomasin, ettei meikkini juurikaan ollut levinnyt, enkä ollut meikkiä edes parannellut kertaakaan. Ainoastaan taputellut kasvoja blotterazzilla.


Ensiksi siis puhdistin kasvot Herbinan micelarvedellä ja kosteutin ne Valkoisen langan seerumilla. Meikin pohjustukseen käytin Kicksin mattaavaa primeriä. Meikkivoiteena taas käytin Lumenen blur-meikkivoidetta, jonka kiinnitin Kicksin värittömällä puuterilla. Koko komeuden kiinnitin Avonin meikin kiinnityssuihkeella. Ja ainakin itselläni nämä tuotteet toimivat ja meikki pysyi hyvin!


Ostin muuten jonkin aikaa sitten Neutrogenan visibly clear CC-meikkivoiteen, koska halusin kesäksi kevyemmän meikkivoiteen ja tämän pitäisi lisäksi hillitä näppyjä (joita on nyt kesällä ollut kiusaksi asti...), mutta tämä ei pysy minun kasvoillani yhtään, jos on hiemankaan lämmin. Tämä tuli koettua esim. eilen, kun kävimme syömässä ulkona. Sää ei ollut erityisen kuuma, mutta pyöräillessä ja auringonpaisteessa tuli vähän lämmin ja itse hikoilen ärsyttävästi nenän alta, ylähuulesta, josta sitten kaikki meikit lähtivät pois. Arvatkaa oliko hieno näky kun nenän alunen oli täysin meikitön D: Korjasin meikkiä puuterilla, jotta sain läikän peitettyä. Kotiin päästyä kuitenkin huomasin, että kasvot olivat kokonaan sellaisessa ällössä meikki liejussa... Tuo Neutrogenan meikkivoide toimii kyllä muuten ihan hyvin ja tykkään siitä, mutta se sopii vain viileän ilman meikkeihin :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti