lauantai 6. elokuuta 2016

Picture Polish - Remember

Minä harvemmin ostan lakkoja silloin kun ne ilmestyvät ja vielä harvemmin ostan mitään kalliimpia lakkoja, mutta nyt piti tehdä poikkeus! Picture polish julkaisi uusia lakkoja ja yhden lakan nimi on Meow, ja jo nimen takia kyseinen lakka oli saatava <3 Mieheni sitten päätti ostaa minulle aikaisen synttärilahjan ja antoi rahan, jotta saan tilata kyseisen ihanuuden :) Lisäksi päätin itse ostaa Rememberin, joka pääsi kynsille ensin. Meowta haluaisin säästellä syntymäpäivälleni, mutta siihen on kuitenkin yli kuukausi, niin saa nyt nähdä jaksanko sinne asti odottaa :DMutta nyt kuitenkin tähän Rememberiin, joka on muuten samalla ensimmäinen PP-lakkani! Ja olen kyllä ihan in love! Lakka levittyi helposti ja kaksi kerrosta riitti. Yhdelläkin kerroksella olisi lyhyet kynnet saanut lakattua, jos olisi huolellisesti lakan levittänyt. Lakka on kaunis violettiin hieman taittava punainen. Lakassa on holomicroglitteriä, joka tekee lakasta vaikeasti kuvailtavan. Valossa lakka on kirkkaan punainen, mutta varjossa väri muuttuu melkeimpä tumman punaviinin väriseksi. Eritttäin kaunis lakka kuitenkin <3
Tätä lakkaa ei passaa koristeluilla pilata, mutta jotain piti saada koristella. Tilasin samalla lakkojen kanssa rocknailstarsin kynsivinyylejä ja kysisen pussin yhdestä kuvasta sitten apinoin idean. Rocknailstarin vinyylit olivat hieman siinä ja siinä, että ovatko ne liian jäykkiä minun kynnelleni, mutta varmaan pienellä harjoittelulla vinyylit saa toiminaan hyvin. Ihan täydellistä jälkeä en saanut, mutta kuitenkin pidin lopputuloksesta. Avonin hopea Starry sky korostaa kivasti Rememberiä :)

2 kommenttia:

  1. PPn lakat on kyllä upeita tuon mikroholon takia, huh ku tuoki on kaunis :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vain olisi rahaa, minulla olisi melkein kaikki PPsin lakat <3 Ne ovat niin uniikkejakin kaikki! Niille harvemmin löytyy vastaavia muilta merkeiltä.

      Poista