tiistai 13. syyskuuta 2016

Marenkia ja kosmetiikkaa

Tein tuossa jonkin aikaa sitten tällä ohjeella marenkeja ja oli kyllä tosi hyviä! Ainoa miinus oli se, että rikoin sauvasekottimeni siinä samalla :D Käyttämäni elintarvikeväri oli muuten tosi vahvaa, vaikka laitoin sitä pursotinpussiin tosi vähän.

Pari viikkoa sitten kävin the body shopin alennuksissa ja ostin uuden hierontaöljyn. Tässä sitruunaruohoa sisältävässä öljyssä on kiva pirteä tuoksu. Sain myös testiin uuden kasvonaamion, enkä itse ainakaan pitänyt tästä HIMALAYAN CHARCOAL PURIFYING GLOW naamoista. Lähinnä naamiossa olevien teenlehtien vuoksi. Muuten naamio oli ihan hyvä. Voisi kyllä kokeilla niitä muita naamioita :)

Lisäksi kävin ostamassa nyt kauppoihin ilmestyneen isadoran korostuspuuteri trion ja kulmien korostuskynän. Korostuskynä on jo toinen, joten arvata saattaa, että pidän siitä. Myös korostuspuuteri on kiva! Itselläni tämä on sävyssä cool. Uusi aluslakka tuli myös ostettua. Tykkään tuosta lumenen aluslakasta, vaikka se onkin aika pieni pullo. Kuivuvuus, sivellin ja kellertymisen esto on kuitenkin sen verran priimaa, että tätä tulee ostettua aina uudestaan. Toki myös helppo saatavuus ja suomalaisuus vaikuttavat ostospäätökseen positiivisesti :)
2 kommenttia: