lauantai 10. syyskuuta 2016

BPS - 12. tuotearvostelu

Olen erittäin ihastunut saamiini picture polishin lakkoihin <3 Kynsille pääsi ensin Ornate, mutta tässä juuri huomasin, etten ole tehnyt postausta, enkä edes muokannut kuvia vielä :D Joten Ornate on tulossa myöhemmin blogiin ja ensiksi esittelyyn pääsee Beige.

Beige on ihan nude lakka, joka tarvitsi peittääkseen kaksi helppoa kerrosta. Tykkään hirmuisesti! Voi olla, että joudun ostamaan picture polishia jatkossakin ;) Tässä kuvassa lakka on ehkä hiukan keltaisempi kuin oikeasti. Alemmissa kuvissa sävy on todellisempi.


Olen nyt saanut testattua kaikki viimeksi born pretty storelta saamani tuotteet ja tämän postauksen lisäksi olisi tulossa vielä yksi arviointi :) Toiseksi viimeisenä tuotteena on siis water decaleita. Itse valitsin tällaisia viuhkamaisia pitsidecaleita, mutta voi valita myös kolmea muunlaista pitsikuvioa.

Nämä decalit olivat ihan hyviä. Olen käyttänyt parempiakin, mutta eivät nämä huonojakaan olleet. Decali irtosi hyvin paperista, kunhan antoi niiden liota vedessä hieman pidempään. Ja nyt puhutaan sitten ehkä n. 15 sekunnista. Itse olen vain niin kärsimätön, että nuinkin lyhyt aika tuntuu pitkältä :D Decalia ei pystynyt ihan hirveästi liikuttelemaan, mutta ei se kuitenkaan jämähtänyt ensikosketuksella, niin kuin jotkut decalit...Erittäin kauniita nämä kuitenkin ovat ja käytän kyllä koko arkin loppuun :)


Kynsille tein (erittäin huomaamattoman) liukuvärjäyksen. Käytin siis Beigeä ja ginan valkoista. Decalin alla oleva lakka on siis valkoista ja loppuosa kynnestä Beigeä.  Ärsyttävästi meikkisienestä jäi pieniä karvoja lakkaan...Pitäisi keksiä jokin hyvä säilytyssysteemi nuille meikkisienille, joilla liukuja teen. Onneksi Karvat eivät luonnossa näkyneet. Minun kamerani ei vain anna virheille anteeksi :D


4 kommenttia: