tiistai 6. syyskuuta 2016

Uutuuksia

Sain äitiltä muutamia avonin tuotteita, joista olen ehtinyt muutamaa jo kokeilla. Ensimmäisenä testasin kuivashamppoota. En ole vielä löytänyt yhtä hyvin toimivaa kuivashamppoota kuin batisten tuotteet, eikä tämäkään yltänyt samalle tasolle. Etuhiuksiin tämä toimi ihan hyvin, mutta muuten tämä shamppoo ei kyennyt raikastamaan hiuksia. Luulen, että tämä kuivashamppoo toimisi paremmin lyhyissä hiuksissa.

Jos kuivashamppoo ei niin miellyttänyt, niin Orkkidea ja mustikka -suihkugeeli oli sitten sitäkin mieluisampi! Tuoksu on ihanan pehmeä ja juuri sopivan tuoksuva. Ei liian vahva, mutta kuitenkin tuoksu oli selkeästi havaittavissa :) En osaa tuoksua kuvailla, mutta jotain samaa tässä on body shopin mustikkasaippuan kanssa.

Pidin myös royal jelly kasvovoiteesta, joka on ihanan kermaista ja pehmeän tuntuista iholla. Tuoksu oli hieman hunajamainen ja hieman liian vahva minun makuuni. Mutta onneksi tuoksu ei kestä iholla kauaa. 

Kasvonaamioista olen kerran ehtinyt testata Perfectly purifying naamiota, koska sitä on nopea käyttää. Naamion tarvitsee olla vain pari minuuttia. Ensikokemalta vaikutti kivalta.  Naamio on väritön, eikä siinä ole tekstuuria. Toinen naamio on nimeltään Rhassoul clay face mask ja se on savimaisempi ja paljon paksumpi. Kiva päästä kokeilemaan, kunhan on aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti