lauantai 29. lokakuuta 2016

Hempeää

Halusin kynsille jotain nättiä ja päädyin lakkaamaan metallista vaaleanpunaista ja mintun vihreää. Lakkoina toimivat oriflamen veryme Pink ja viva la divan Applepolitan. Leimasin lehtikuvion konadin laatasta m83.


Lakkaus oli hieman haastava kuvattava tuon metallisuuden takia. Onneksi Pink oli muuten tosi hyvä lakka, se peitti kahdella kerroksella (yksikin olisi lyhyisiin kynsiin riittänyt) ja kun lakkasi varoen, ei raidoittumista tullut paljon ollenkaan. Tykkäsin tästä lakkauksesta kovasti :)


Edelleen voi ilmaista kiinnostuksensa kalenterivaihtoon :) Käy lukemassa tarkemmin TÄÄLTÄ ja laita viestiä, jos haluat uniikin kalenterin jouluksi ;)

2 kommenttia:

  1. Nätit kynnet <3 Enpä ollutkaan ennen ajatellut tollaista kalenterivaihtoa, kuulostaa kivalta idealta! Täytyypä harkita jos vaikka lähtisin mukaan vaihtoon mutta opiskelijan budjetin omaavana en uskalla vielä luvata mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekään en juuri samaisesta syystä voinut ostaa kaupan kalenteria, mutta tällaiseen itsetehtyyn ei mene hirveästi rahaa! Meillä oli Hellinin kanssa viime vuonna esim. näytepusseja, itsetehtyjä kortteja, karkkeja jne. Ja esim essencen lakat eivät maksa paljoa (itselleni ainakin kelpaisi :P). Yhdessä luukussa yksi lakka olisi ehdottomasti tarpeeksi. Yhdelle luukulle voisi laittaa hinnaksi n. 1-1,5 euroa, jolloin yhteishinta olisi max se 36 e. Osaan luukuista voisi laittaa sitten halvempia juttuja, jos osaan haluaa vähän kalliimpia :)

      Poista