tiistai 25. lokakuuta 2016

Joulukalenterikaveriksi?

Jouluun on enää kaksi kuukautta! On siis korkea aika alkaa miettimään lahjoja ja joulukalentereita. Nykyään Suomeenkin saa aika hyvin kalentereita, mm. Body shopilla, essencellä ja Ciatella on kalenterit. Alkuun ajattelin ostaa valmiin kalenterin, muuta body shopin halvin kalenteri on 80 euroa ja essencen sisällöstä en niin kamalasti pitänyt...

Pääsin viime vuonna tekemään joulukalenterivaihdon Sinistä pintaa Hellinin kanssa ja koska pidin siitä hirmuisesti, niin nyt kyselenkin että olisiko joku kiinnostunut tekemään tänä vuonna kanssani kalenterivaihdon? :)


Viime vuonna kalenterissa oli aika paljon kosmetiikkaa, mutta tänä vuonna haluaisin ehkä enemmän kynsilakkapainotteisen. Eli esimerkiksi 14 luukussa olisi kynsilakkoja/koristeita/muita kynsiin liittyvää ja lopuissa sitten sekalaisesti kosmetiikkaa, makeisia yms. kivaa :) (Minun tekemän kalenterin kuva on Hellinin ottama, itselläni kun ei enää löytynyt omaa kuvaa kalenterista)

Kalenterin hinnaksi voisi sopia jokin 30-40 euron väliltä ja kalenteriin saisi käyttää tuotteita, joita itsellä on jäänyt kaappeihin lojumaan (käyttämättömiä kuitenkin). 


Sisällöstä ja hinnasta voidaan sopia tarkemmin ja paremmin, jos (ja kun) kaveri löytyy :) Haluaisin mieluiten jonkun,  jolla on blogi tai vaikka instatili, koska olisi kiva kuulla mitä pidät kalenterista, mutta toki muutkin käy!


Jos siis olet kiinnostunut kalenterivaihdosta, laita kommettia! Kommettiin voisit kirjoitella itsestäsi jotain ja laittaa linkkiä mahdollisesta blogista/instasta. Voit myös kertoa millaisen kalenterin itse haluaisit, olen avoin ehdotuksille :)

6 kommenttia:

 1. Täällähän tämä onkin! Vastailin kommenttiisi että jos ei muita ehdokkaita ole niin eiköhän saada sun kanssa vaihto aikaiseksi ;) Samoilla linjoilla olen, että enemmän kynsilakkausjuttuihin painottuva kalenteri ja 30-40 e on sopiva. Seassa saa olla karkkia, kosmetiikkaa ja muuta hömppää, joista voisi sitten sähköpostin kautta tarkemmin vaihdella mielipiteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä tosi kiva! Ja mun mielestä kalenterit voi tehä erilaisiksi, niin että toisella se sisältää vaikka kosmetiikkaa ja toisella koruja, riippuen nyt siitä, mitä haluaa omaan kalenteriin :)

   Poista
 2. Harmi, kun monella tulee nämä niin myöhään esille. Itse mieluiten alkaisin keräämään tavaroita jo kesällä, tai aiemminkin, ettei tule kerralla isoa pamausta ja saa miettiä rauhassa.

  Itsekin ostelin jo tammi-helmikuussa blogin joulukalenteriin juttuja :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että itselläkin loppui aika kesken kun oli vain kolme viikkoa aikaa. Ehkä ensi vuonna kyselen jo syyskuussa :D

   Poista